Potni nalogi preko GPS za android

Marezi

Pripravnik
2. jun 2009
296
0
16
Zdravo!

Sem že uporabil iskalnik in nič pametnega našel na to temo. Sigurno obstaja kakšen program, ki omogoča beleženje KM (torej kot tracker) in potem nek pameten izvoz podatkov za namene potnih nalogov. Torej ne rabim navigacije, ampak zgolj beleženje kje se vozim. Nato bi te podatke rad izvoz v neko obliko kjer lahko vidim destinacije in prevožene kilometre.

Hvala!

Marezi

Pripravnik
2. jun 2009
296
0
16
Kot vidim je "google my tracks" namenjen bolj športnim aktivnostim. Rabil bi nekaj prav za avto..

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
samo za beleženje loga poti je kr velik aplikacij. Samo vprašanje je v kakih obliki potem ti to potrebuješ za potni nalog.

Marezi

Pripravnik
2. jun 2009
296
0
16
Kaj pa ostali uporabljate za avto?

Dejansko rabim izvoz podatkov na takšen način, da lahko vidim po krajih kje sem se vozil, kdaj in koliko KM je za določeno pot bilo. Potem bom že na roke napisal podatke v Excel ali kam drugam.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Marezi pravi:
Kaj pa ostali uporabljate za avto?

Dejansko rabim izvoz podatkov na takšen način, da lahko vidim po krajih kje sem se vozil, kdaj in koliko KM je za določeno pot bilo. Potem bom že na roke napisal podatke v Excel ali kam drugam.

Kaj pa logi na navigacijah? Vem da Navigon dela nek log file.

Marezi

Pripravnik
2. jun 2009
296
0
16
Iščem rešitev za android telefon, ki je vedno prižgan in na vidnem mestu, da lahko locira GPS satelite. Navigacijo redko kdaj uporabljam kot klasično napravo in jo posledično nimam na vidnem mestu vedno vklopljeno.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Ja sorry, spregledal. Mogoče pa Navigon (al pa kera druga navigacija) za Android tut dela log fileje.

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Marsikateri tracker za šport ti ponuja izvoz v .gpx fajl, ki je v bistvu XML in ga lahko uvozis v Google Maps recimo. Ne bo pa ti sam loceval po krajih, ce to mislis, tak da bo treba na zacetku naloga sam zacet in nato koncat pot na cilju.

Marezi

Pripravnik
2. jun 2009
296
0
16
Bolj sem računal na povratne informacija kaj sami uporabljate v praksi
smile-1.gif

Marezi

Pripravnik
2. jun 2009
296
0
16
Maddog hvala ti! Bom javil kaj se bo obneslo najbolje, ko bom nekaj časa testiral..