Potice okrogle manjše v embalaži za darila

matofill

Guru
18. sep 2008
3.695
761
113
Torej iščemo cca 10 kom manjših okusnih okroglih orehovih okusnih potic najraje z ustrezno embalažo za pošiljanje zadeve po hitri pošti. Fi naj bi bil cca 20 cm in teža cca 1,5 kg.

Zadevo bi poslali poslovnim partnerjem po svetu, kot darilo, nekaj pristnega iz Slovenije.

Žal imajo v teh dneh zelo redki sploh na razpolago okrogle potice, vsi stavijo na podolgovate zaradi lažje peke, če pa že kdo ima kaj takega ali bi bil pripravljen to narediti, pa se zatakne povsem pri ustrezni embalaži. Ali le te nimajo ali imajo samo tanko PVC , kartonska embalaža, tipska se seveda sploh ne ujema z to PVC in tudi tako sestavljati med seboj ni ravno lepo in estetsko.

Torej iščemo kompletno pripravljene potice , okusne in pa ustrezno embalirane, da zdržijo tudi pošiljanje po EU. Potrebujemo sicer samo cca 10 - 15 kom.

Če ima kdo kako pametno idejo, naj napiše ali pa kontakt na ZS, ker je potrebno kar hitro poslati, da še pravi čas dobijo.

dentex

Guru
20. sep 2007
2.758
649
113
Naj ne zveni kot reklama, sam sem dve ali tri leta nazaj naredil isto, pomagali so mi pri Pečjaku na Škofljici

matofill

Guru
18. sep 2008
3.695
761
113
Pečjaka sem preveril in nimajo, oziroma imajo BP zavite v folijo, tam se pa konča . Torej največji problem je ustrezna embalaža, ki je očitno ne premore nihče. Se mi zdi prav neumno iskat škatle, ki jih mimogrede ne najdeš v ustrezni velikosti, vsaj serijskih lahko dostopnih ne. Imam občutek, da gre našim pekarnam še zmerom pre dobro, da bi se bili pripravljeni kaj potruditi ali da bi sploh imeli razvito ustrezno darilno pakiranje za svoje izdelke. Bo treba zgleda res nekaj drugega najti.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.767
6.751
113
pri taščici
Potica premera 20cm (ala kolač) se mi zdi res majhna.
Kaj če narediš kombinacijo. potico kupiš pri peku, embalažo pa pri kakšnem slaščičarju. Najbrž bi ti pa tudi slaščičar naredil potico.
Saj ti ni namen delati reklamo za peka po tujini. ?

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Ne me narobe razumet, ampak 10.12. se spomniš iskat neke custom made potice in škatle itd. To se naroča novembra oz. zmeni. Pa vzemi kakšne druge zadeve, kolač, piškoti, karkol. Sicer pa kupiš potice pol nej pa ženske doma kej ustvarijo. 10 potic zavit se mi pa spet ne zdi tak problem.

pikanika

Pripravnik
26. nov 2007
131
0
16
Pokliči v BIC Ljubljana. Imajo svojo pekarno in gredo kar na roko. Samo se vseeno bojim, da si mal pozen.

matofill

Guru
18. sep 2008
3.695
761
113
Da napišem razplet, vse smo dobili v izjemno cort kartonasti zelo trdi, že pripravljeni embalaži in sicer v Slaščičarni Mihalek, Celovška cesta 56, Ljubljana. Si zaslužijo res vse pohvale nad izdelkom, pakiranjem in celotnim vtisom. Cene imajo sicer precej višje , kot drugod, a kvaliteta , okus in servis oziroma celotna storitev, popolnoma odtehtata ceno. Konec koncev, če darila pošiljaš poslovnim partnerjem, morajo biti ta izključno top of top samo naravne sestavine, da partner dobi občutek, da si se zares potrudil in ti kasneje čez posel vrne 10 kratno
wink-1.gif
. Po izkušnjah in dogovorih z ostalimi pekarnami, slaščičarnami pa vidim, da gre vsem precej pre dobro, saj se nikjer niso pripravljeni niti malo potruditi, sploh nimajo raziskano ( se jim niti ne sanja), kje bi dobili ustrezno embalažo za svoje izdelke, za pošiljanje po pošti, da ne rečem, da bi lahko naštudirali morebitne tržne niše in pripraviti ciljane ponudbe, če bi se komu šlo za posel. No najboljši imajo očitno te težave razrešene in so sposobni ponuditi vse v kompletu.

Bossek

Pripravnik
24. sep 2007
668
7
18
bostjan.muha.cc
Pri nas bi ti potice vsekakor naredili (sem te mislil že kontaktirat). Seveda težava nastane ker si želel 20cm (ne vem kakšne mere so naše) + ta pakiranje. Mi jih trenutno pakiramo samo v folijo ne pa v škatle. Da bi sedaj se lotili iskat kej dobit te škatle, potem potisk škatle (ali pač nalepka), bi bilo tudi zate že prepozno. Če pa že bi dobili na hitro embalažo + potisk pa verjetno en bi bilo cenovno ugodno.

Ali lahko zaupaš še po kakšni ceni si jih dobil?

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
mene bi veliko bolj skrbelo kako bodo te potice prišle k naslovniku ( predvsem v kakšnem stanju) kljub oh in sploh super embalaži. Praviš da jih boš pošiljal po pošti? Sedaj? V tem predbožičnem /Novoletnem času? Vemo da so pošte prenatrpane, vemo kako se dela z paketi ( pa če je gor napopano dest etiket "lomljivo"...itd)...tako da, se mi tvoja izvirnost in nacionalna zavest ne zdita ravno posrečena. Razen če si za to najel extra dostavljalca, ki bo naslovniku paket prinesel na vrata.

Pa hitra pošta gor ali dol...

Nazadnje urejeno:

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Meni pa se vse skupaj zdi DOBRA in posrečena ideja.
Nekdo se je POTRUDIL za darila .. ne samo še v prvo trgovino in tam kupil nekaj.

Vsaka čast za celotno izvedbo
roza.gif

matofill

Guru
18. sep 2008
3.695
761
113
Ja ni kaj , danes en dan po pošiljanju, smo že dobili klice iz Milana, Dunaja in Barcelone od naših poslovnih partnerjev, ki so se zahvaljevali in želeli pojjasnilo, kaj je sploh točno to, ker je njim nepoznano ....., jasno dobijo razlago .....
smile-1.gif