Pot v Zg v jutranjem rushouru

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.884
1.349
113
Titograd
Jutri grem na pogreb v Zg, natančneje Miroševac (Dubrava?), moram biti 8:45 tam, grem iz okolice Mb, koliko časa približno bom v takem času rabil do tja? Katero pot ubrati? Imam neke nagledane in sicer:

Ptuj-Macelj-Jankomir- po obvoznici do izvoza Sesvete- čez Sesvete po glavni cesti (Sesvetska, Zagrebška, Dubrava) do cilja

Ptuj- Varaždin- Sesvete- dalje vse enako

Ptuj- Macelj- Zabok- Marija Bistrica- Kašina, Vugrovec-Sesvete- dalje enako

Ali kaj čisto drugega?

gr69

Guru
15. dec 2009
11.851
2.864
113
še v SLO - ampak komaj
Jaz bi šel AC MB - Zagreb in kot si sam napisal “okoli” do izvoza Sesvete in od tam “not”. Gradbišča pri bivšemu počivališču “Plitvice” ni več (no - tudi počivališča ni več) in gre dokaj tekoče skozi.

Na 1,5 ure za tekoče Maribor - Miroševac bi dodal vsaj pol ure - torej odhod pred 6:45. Na meji med tednom ne bi smelo biti kake gužve.

irwin

Majstr
13. mar 2008
1.563
479
83
Po vzhodni varianti alias Varazdin pa dil. Glej da bos v Sesvetah tam max 7 zjutraj. Vse ostalo no go pro Zg jutranjem prometu. Lahko pa gres v Dolnji Zelini dol iz ac.Morda hitrejsi pristop kot da bi sel do Sesvet odcepa

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.884
1.349
113
Titograd
Zdaj grem od doma, do Miroševca mi kaže 1h 45min, verjetno se bo še za kake pol ure ali uro podaljšalo ne? Vem ja, Plitvic ni več, meja pa me ne skrbi ker poznam te manjše prehode. Zagreb me.