Postrezba v ameriki

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
A tisti Heineken so tu tudi v drogeriji prodali? Je pa kar lepa zaloga, bi bila za kakšen poletni mesec dovolj
smile-1.gif

Ni v drogeriji je pa iz stacune. Res se ga je nekaj nabralo, ampak skoz mesece se nabere, pa se trije smo v apartmaju. Bolj za foro kot zares smo zacel zbirat skatle, da bi napolnili steno
grin1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.193
7.063
113
To je sicer res, vendar je res tudi to, da je v sloveniji le malo prodajalk plačanih stimulativno in je praktično vseeno ali se trudi in veliko proda ali pa ne proda nič. Plača je na koncu vedno enako mizerna

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik kwa pravi:
mnogi kupci hočejo bit kralji obnašajo se pa kot teleta....
bonk.gif

Mogoce imas prav. Kako je pri ostalih ne vem, bom podal samo svoj primer. V sloveniji sem se vedno prisel v trgovino z dober dan zelim, ravno tako preko telefona. Se vedno sem se zahvalil in zazelel lep dan ter nasvidenje. Se pa tole konca, ce te jebejo mesece in mesece. Punci je zajebaval srot od Nokie N90. In se je hecala in hecala mesece in mesece. Pa sej ne recem ko bi se slo za nekaj evrov. Telefon je bil tarkrat kr nekaj denarja. Za nadomestek je dobila en pocen krep
crazy1.gif

In se na enem primeru so me presenetili. Na dopust sva sla na Bahame in seveda nisva vedela da je treba imeti viso izkljucno za Bahame. Na vse pretege je punci na koncu uspelo, ker enostavno ni odnehala in iskala kako bi prisla tisti dan do vise. V Miamiju so se uradne ure koncale ampak so naju pocakali. Tako se je zmenila in res se je zgodilo
shocked-1.gif

Potem se tudi kupec verjetno zacne malo drugace obnasat. Sicer smo pa mi ze zelo zavozen narod.
grin1.gif

edit: + verjetno tudi tole drzi, kar je napisal Apollo. Zacaran krog kot kaze.
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.193
7.063
113
Meni je bil najbolj všeč odnos ko smo šli na večerjo in nas je seved aprvo vprašala kaj bomo pili. Edini v druzbi sem bil takrat se pod 21 (14 dni je falilo) in smo seveda vsi rekli da bomo pivo (sem upal da bo sklepala da smo vsi dovolj stari). No ko je pobrala narocilo za pijaco od vseh za mizo je rekla se za dokumente... in glej ga zlomka... jaz sem bil pod 21... in pol se mi je seveda opravicila da pac ne bo nic s pivom... no nato s eje celotnoomizje se malce zabavalo na moj racun in to je bilo to.... No na koncu je prisel racun in mojega dela vecerje ni bilo gor... smo jo na to opozorili in je odgovorila da pac placa hisa ker edini nisem mogel v popolnosti uzivat (ker pac ni blo piva oz nekaj v tem smislu)... Itak je pol dobila se vec napitnine kot bi jo sicer in se dva naslednja vecera smo sli tja. Ampak tam to naredijo ker se jim gre za denar (ker kelnarji skoraj izkljucno od napitnin zivijo) tu pri nas pa temu pac ni tako...

In zato mi tudi ni jasno zakaj so zaceli v vecini ljubljanskih restavracij printat liste na pos terminalih ki imajo se prostor za dopisat napitnino... Ker ce mi je clovek v eni uri dal 3x vedet da se mu danes ne da strči gosta, potem naj ne hodi naokoli z mislijo na dodaten denar od mene

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
He he tocno tole. In ravno tale logika tukaj je prekleto dobra in deluje. Ker fant se bo potrudil in bo delal na temu da bo cim vec prodal. Vec bo postregel vec bo dobil napitnine. Prav se spomnim ko smo bili v Hooters. Dekline lepo oblecen v hlackah in majckah. Bemti dobro za pogledat. In narocimo pijaco. Lepo pride, nalije mal heca. Mi spijemo in prinese se enega. Potem pa seveda nismo bili vec za akcijo in zacne navijat v stilu dejmo fantje. Koncno se opogumimo in enga vrescanja. Res totaln party. Seveda je na konc dobila vec kot 15% napitnine.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Kake imate tukaj nekateri. eXHair, če ti je tolk tam všeč se pa tja preseli...ampak sej vem, da se ne boš...

A ste že slišali pregovor; poglej kake prijatelje imaš in povem ti kdo si? Z drugimi besedami; prekla preklo ujame!
stupid-1.gif

Hočem reči, če ste že po karakterju tečni, zajeb..ni, take ljudi tudi okoli sebe privlačite. Le kako to, da jaz nimam toliko slabih izkušenj s prodajalci v Sloveniji? Pa ne samo s prodajalci...
eXHair: če res misliš, da lahko samo čez lužo dobiš darilo ob nakupu nekega artikla se hudo motiš.....
bonk.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.193
7.063
113
sej noben ne govori da je kdo zaj... in tezek in karkoli... Ampak ce sem jaz prijazen pol pricakujem da je tisti na drugi strani tudi (se posebaj glede na to da je placan zato). In v sloveniji zal temu ni vedno tako.