Postrezba v ameriki

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Malo blodim po ogromnem kompleksu stacun in se ustavim pri parfumih. pocasi se priblizuje odhod domov in bi bilo lepo se kaj kupiti za lepo ceno. Malo probavam in se nekak odlocim za zeleno skatlo ki je na levi strani. Cena kompleta je bila 65$. Potem me pa se zasujejo s stavrmi ki so na sliki
smile-1.gif

Potem recem ce majo se kaj za zenske in me gospa, ki mi je prodala tale komplet pospremi v zgornje nadstropje, kjer majo samo parfume za zenske. In se mi dve posvetita. Tako se dela ja.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.788
15.857
113
ah kaj no, model si je pač zalogo naredu, da je za zihr, če se kej zgodi pa ostane še malo v US fuck1n' A.. pričakuj nepričakovano...
grin1.gif

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
5
38
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Citat:
Uporabnik Telefunken pravi:
Kako boš vso to robu z letala znosu, a imaš kakšen "special delivery"?

Ko bi blo samo tole bi bila sala mala, samo kaj ko je se 100 drugih stvari. Se nabira pocasi skoz mesece
bonk.gif

Kje delaš?
evil.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
pa valda nisi dobu unih torb zadaj?

sej pol so vsi tile dodatki več vredni kot pa un lacoste set!

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Ne razumem kaj bi sploh rad povedal s tem, da te je ena ženska lepo postregla
confused-1.gif

A to je tako nenavadno?
confused-1.gif

blustar

Pripravnik
1. okt 2007
230
0
16
To, da prodajalci tam znajo prodajat, hoče povedat. Meni se je tu pri nas, sicer res že pred veliko leti zgodil, da nisem imela gotovine za eno malenkost za 1000 takratnih sit, kartic ni sprejemala, s čekom (ja, takrat so se še precej uporabljal čeki), se ji pa ni dalo ukvarjat. Ne spomnim se več, kaj točno je rekla, ampak res nekaj v kontekstu, da se ji ne da in ni prodala.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik Kinimod pravi:
Ne razumem čist. Ti si kupil eno stvar, ostalo pa so bla darila, al si ostalo tudi kupil?

Kupil sem ENO stvar in to je Lacoste set na levi strani slike ( da ne bo vec kaksne pomote
grin1.gif

Hotel sem povedat in kot zanimivost sem se poslikal, kaj se dogodi cez luzo kjer je kupec kralj. Postrezejo ti in gres z veseljem po stacuni. Sem ji pa dolgo najedal. Nekak se nisem moral odlociti med dvema vonjema. Se ze odlocim in po minutki spremenim mnjenje. Ona cist lepo prjazna, ustrezljiva in se je videlo, da hoce na vsak nacin prodat. Ni pa bila usiljiva. No ja, le z dodatnimi recmi
tongue-1.gif

Sem sel menjat eno spominsko kartico 4GB za telefon. Vcasih mi je zajamrala neki error. Koncno po skoraj pol leta le grem nazaj v stacuno in povem v cem je problem. Dam racun, ded ne bev ne mev gre na polico vzame novo pride do mene urejeno. Hvala lepa nasvidenje.
confused-1.gif

Nazadnje urejeno:

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
pa valda nisi dobu unih torb zadaj?

sej pol so vsi tile dodatki več vredni kot pa un lacoste set!

Ja tudi torba je v tem dodatku in je samo ena
wink-1.gif
Se strinjam s tabo, da verjetno je kar nekaj vrednosti v temu.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Citat:
Uporabnik Torque pravi:
Kaj pa je v ozadju na sliki? Hektoliter Heinekena?

A tisti Heineken so tu tudi v drogeriji prodali? Je pa kar lepa zaloga, bi bila za kakšen poletni mesec dovolj
smile-1.gif

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
Citat:
Hotel sem povedat in kot zanimivost sem se poslikal, kaj se dogodi cez luzo kjer je kupec kralj
v tujini se točno ve kaj to pomeni...vejo prodajalke in vejo kupci....
cool-1.gif

pri nas je pa kralj=tele....mal smo zajebal pojme....
bonk.gif

ko pošlihtamo tole miselnost, bomo pa tudi pri nas kupci=kralji
cheer.gif