Postavitev GSM antene v bližini moje hiše

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.210
1.381
113
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Tako bi clovek mislil, a ne drzi. Tukaj je nekaj mutenja in sprenevedanja, ampak ljudje to pozrejo zato, ker je po drugi strani kar solidno urejeno (v primerjavi z drugimi bloki). To je kar se tice denarja, glede antene ni nic neznanega, dejstvo je, da je gor, dejstvo je, da je od Simobila, dejstvo je, da nekaj placujejo (denar se znajde v skladu bloka, ampak absurdno se mi pa zdi, da nihce ne ve iz glave stevilke) in dejstvo je, da je jaz ne zelim na sosednjem bloku, ker bo potem (karikirano) oddajala meni v glavo, namesto sosedom
smile-1.gif

Ljudje to požrejo zato, ker se jim niti sanja nena kakšne so njihove pravice. Če denar konča v skladu pa ne veš mogoče ga nekaj odvajajo...

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Jaz sem vprasal po tocnem znesku, pa se je tip nekaj izmotaval, da ne ve na pamet (ni mi jasno kako ne ve na pamet, saj ni ravno tako kot da bi imeli 32 anten za mobitel na strehi in bi bila vsaka pod drugo pogodbo - ena je pac in to je vse), potem so se pa zacele stare mame med sabo pogovarjat in metat ven butaste (irelevantne) pripombe, pa se mi ni vec ljubilo zafrkavat. Ce je njim vseeno, potem je meni tudi.

jest5

Guru
18. avg 2007
25.927
-8.633
113
Sonce tudi. Pa žica do luči nad tvojo glavo tudi. Luft v tvoji kletu tudi(radon). itd

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Še dobro, da bazne postaje SEVAJO? - oddajajo 24/7 - 365 dni na leto...
bonk.gif

Jao... Jao...
uf-1.gif

Ne razumem te pripombe. Bazne postaje (no, njihove antene) sevajo in to priblizno 24/7/365, ce le operaterju uspe. Temu so namrec namenjene.

In zakaj naj bi bilo to
stupid-1.gif
?

peter_nn

Pripravnik
4. okt 2007
509
2
18
Najbolj mi je bila všeč od mojega soseda, ki se je prišel pritoževati nad bazno (ki so jo želeli postaviti v naselju) s cigareto v roki ...

leni

gps navigator
17. avg 2007
1.549
0
36
S46.2296732 V14.5190865
www.sajko.com
Sam sem služboval vojsko na ljubljanskem vrhu kjer je radar in takrat je ravno prišel merilec merit moč sevanja.
Ugotovitve so da je v Ljubljani mnogo večje sevanje kot pa v stavbi pod anteno, je pa res da je recimo deset metrov okoli antene bila dobesedno požgana trava. Moč sevanja okoli antene smo prikazali tudi tako da smo se postavili okoli antene in držali neonsko žarnico v roki. Kako r se je antena obračala tako so se prižigale neonke. Se pravi sevanje izredno močno. Ampak v hiši pa je bilo manj sevanja kot v Ljubljani, kot je povedal stric ki je zadevo meril. Tako da bi jaz bil na tvojem mestu tudi raje vesel, da imaš dober signal kot pa da se bi prerekal, da naj ugasnejo.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Tovrstne zarnice svetijo se pri bistveno manjsi moci. Radar je neprimerljivo mocnejsi izvor, kot katerikoli oddajnik za mobilno telefonijo. Kot pravis, zanimivo da se nihce ne pritozuje glede tega.