Posodobitev firmwar Nokia N95

ivko71

Zelenc'
19. sep 2008
3
0
1
Na voljo je nova verzija firmwar za nokio N95 in sicer 30.0.015.
cheer.gif

Najprej naredimo varnostno kopijo telefona, naložimo novi firmwar in obnovimo nastavitve iz varnostne kopije, ki smo jih predhodno ustvarili. Vse lepo in enostavno.
hysterical-1.gif

Mene pa zanima sledeče. A ostane po posodobitvi na telefonu vse kot je bilo pred posodobitvijo, torej imeniki, koledar in vsi nameščeni programi in aplikacije, tudi tisti nelegalni? Sem namreč slišal, da se večina zadev podre.
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
sicer je tale update že 14 dni zunaj.....najbolje da pred update-om odstraniš aplikacije iz telefona, narediš backup in šele nato update-aš.......

ivko71

Zelenc'
19. sep 2008
3
0
1
Vem da je že nekaj časa na voljo.
Ma jaz bi ravno rad ohranil vse nastavitve (imenik, koledar, aplikacije), da ne bi rabil potem vsega nameščat na novo, rad bi samo nov update 30.0.015 ostalo pa vse po starem.

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.099
455
83
45
dolenska
pri meni je bilo vse zbrisano, kar je na telefonu. kartica je nedotakjena. Mi je pa žal, da sem posodobil. Ze tko je na bližnicah kr neki, sedaj so dodali še eno vrstico
rolleyes-1.gif
. Občutek imam tudi, da je malenkost počasnejši.

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
če boš naredil kot sem ti rekel, boš vse ohranil, pa še ostanki nameščenih aplikacij ti ne bodo ostali.....lahko pa tudi update-aš brez odstranitve aplikacij, ne bo nič narobe...ampak jih boš moral tako in tako kar nekaj na novo namestiti + to, da ti bo javljalo, da imaš aplikacije, ki niso zaupanja vredne nameščene na telefonu,.....

OOTBOXZY

Pripravnik
23. sep 2007
68
0
6
Kaj pa potem ko imas updatano? A Drakarius dela tudi na novem SW, oziroma a se telefon se vedno da scrackat?

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
naj bi crack še vedno deloval...nevem, ker mi ni potrebno crackat...imam certifikat......

Sipi

Pripravnik
14. avg 2007
290
0
16
44
Jaz sem tudi posodobil zadevo,ampak sedaj v opciji izbiranja jezikov ni slovenskega jezika
shocked-1.gif
.Ali se da glede tega kaj urediti?

Sipi

Pripravnik
14. avg 2007
290
0
16
44
Hvala za nasvet!5 zvezdic si pa vidim že dobi od mene tako da še enkrat hvala!

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik Sipi pravi:
Ja tuševa je.Zih iz kakega črnega trga lol pobrana
bonk.gif

Pojasni to črni trg. A tuš ima telefone iz črnega trga?

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Hja kaj pa vem... kolega je zadnjič kupil Nokio N82 pri tuš-u pa vse štima, teleray garancija, nalepka, škatla tudi po updejtu zna še vedno slovensko...

laksikon

Pripravnik
11. dec 2008
220
0
16
no končno sose zmigali in naredili nov FW. Sem že mislil,da je ta telefon že pozabljen v razvojnem oddelku...

a kdo ve kakšne so spremembe iz 31.0.017 na 35.0.002 ?

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
Citat:
Uporabnik NAVI_boy pravi:
Kaj pa izboljsa / popravi nov firmware ?

Meni se zdi, da imam več free spomina (disk D:). Imam naložene iste aplikacije in do sedaj (3 dni) kadarkoli sem ga preverjal z X-plore je nekje okrog 23 MB, prej pa šlo komot pod 20 MB. Govorim za stanje, ko so vse aplikacije zaprte, razen tistih, ki se naložijo že ob zagonu in tečejo v ozadju, pri čemer njihovo delovanje ni vidno ob daljšem pritisku na menijsko tipko.

Nazadnje urejeno: