Posoda za shranjevanje kruha

godfather

Fizikalc
8. nov 2007
507
71
28
širne planjave Dolenjske
Citat:
Uporabnik KarEn pravi:
Moji starci so bili tupperware fani in smo to posodo imeli več let (poleg vse ostale plastike od njih). Fora je da moraš posodo vsake toliko odpret da se zlufta, sicer kruh ravno tako začne plesnet. Ko je zadeva ostala zaprta in je kruh začel plesnet (zadeva je plesnela kar nekaj časa) sem ugotovil, da se je plesen naselila na posodo in nisem mogel zdrgnit plesni ven pa da sem bog... skratka je šlo v smeti kljub trditvam da je posoda lifetime...

Enake izkušnje....ta tupperware "šrot" ni vreden nič. Niti ne pomislim več, da bi imel kruh še kdaj v takšni posodi.

Imel možnost videti eno predstavitev teh izdelkov. Ni da ni, vse najboljše, oh in sploh - drži edino, da je najdražje
confused-1.gif

Skratka, reklama je top, sami izdelki pa en pofl.

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Mi pa jo imamo in uporabljamo - res pa da imamo ta malo štruco kruha za en teden in potem po vsaki drugi štruci ali ko pozabim na kruh in res po kakih 10 dnevih splesni, damo posodo v pomivalca in je "spet kot nova".

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Prosim ne me zdaj napast in me skurcat, samo vljudno vprašam kje je poanta te posode za kruh? Torej če prav razumem kruh vakumsko zapreš not v to plastiko za nekaj 10€ evrov? In to je dobro za kaj? To je high tech plastika ki ima posebno tehnologoijo ki ohranja kruh svež proti ostali plastiki (ki je verjetno tudi lifetime, kaj se naj sicer s plastiko zgodi?)?? Se sploh ne norčujem, me pa zanima katera opcija je najboljša za shranjevanje kruha....in kot je nekdo povedal zgoraj, če je kruh več dni v tej posodici ste ga najbrž žal preveč kupili in nima tam kaj počet toliko časa... LP

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Če mene sprašuješ je k nam prišla - pojma nimam kako. Jaz je ziher nisem kupil. Navadna polivinil vrečka opravlja enako vlogo.

Če pa je že glih doma pa jo uporabljamo. Tako preprosto.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Ma ja, jaz sicer kupujem vsak dan svez kruh kadar ga jemo in to se ponavadi poje. Se ga pa pri nas doma hrani v vrečki in je ok... verjetno so te posode bolj higienske kot pa neke vrecke...

Zanzibar

Majstr
16. sep 2007
1.065
123
63
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
Navadna polivinil vrečka opravlja enako vlogo.
Tako preprosto.

467716-post_slo.gif

+ redno menjaš

(OK, pričakujem, da me bodo sedaj nekateri linčali zaradi prevelike porabe plastike)