Poslovni imenik

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.141
7.808
113
V podjetju kjer delam smo do sedaj za preverjanje kupcev, ali iskanje novih kupcev uporabljali Bonitete.si. Z njimi sem si pomagal pri iskanju novih kupcev, saj sem le te lahko filtriral po regijah, branšah, po prometu itd... Ker je pred časom Bonitete kupilo tuje podjetje, so sedaj Bonitete.si zame osebno postale neuporabne. Preveč komplicirano in ni več možnosti preprostega iskanja strank. Zato me zanima, kaj konkretno za te zadeve uporabljate v vaših podjetjih. V preteklosti sem v enem od podjetij, kjer sem delal, uporabljal tudi Ibon, vendar ne vem, če to sploh še obstaja. Kaj priporočate glede na moje potrebe?

Lp

Mladinec

Fizikalc
11. jun 2009
317
27
28
Ptuj
Jaz sem na istem, uporabljal bonitete.si dolga leta, jaz sicer za hitro preverjanje plačilne discipline in splošnega stanja (potencialnega) partnerja.
Po prevzemu iz strani nevemkogaže so produkt, pardon my french, totalno zjebali, do večine podatkov, ki so bili prej na prvi strani sploh ni bilo možno več priti... sem zadevo kar odjavil in jim tudi povedal zakaj...
Tudi sam iščem nekaj podobnega za naprej, te ebonitete, ki jih je predlagal Ferdo zgledajo zelo obetavno, sem se naročil na preizkus, pa da vidimo...

• Všeč mi je
Reactions: Fadil

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.141
7.808
113
Jaz sem na istem, uporabljal bonitete.si dolga leta, jaz sicer za hitro preverjanje plačilne discipline in splošnega stanja (potencialnega) partnerja.
Po prevzemu iz strani nevemkogaže so produkt, pardon my french, totalno zjebali, do večine podatkov, ki so bili prej na prvi strani sploh ni bilo možno več priti... sem zadevo kar odjavil in jim tudi povedal zakaj...
Tudi sam iščem nekaj podobnega za naprej, te ebonitete, ki jih je predlagal Ferdo zgledajo zelo obetavno, sem se naročil na preizkus, pa da vidimo...
Sem se dogovoril za sestanek in v sredo pridejo na obisk.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.735
6.503
113
Če kdo rabi samo podatke o preteklem poslovanju.

V Google vpišeš "ime podjetja" in dodaš še "companywall". Če klikneš na to povezavo, dobiš pregled poslovanja in oddane bilance zadnjih treh let. Tudi morebitne blokade računov.

Za kakšne podatke je uporaben tudi AJPES-ov PRS z brezplačno prijavo: