Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Mogoče kdo pozna, ali ve, če obstaja kakšen Poslovni imenik Hrvaške na CD-ju? Kje ga kupiti, oziroma kdo to prodaja? Prepričan sem, da ima take zadeve skoraj vsaka država...
To poznam, ampak jaz želim imeti poslovni imenik podjetij na CD-ju. Te razne žute stranice, pa registri itd... niso najbolj popolni in je z njimi zelo zoprno delati! Potrebujem zadevo kot je IBON, ali IPIS v SLO!
Tole uporabljam v službi, vendar je precej zorprno in zamudno delati s tem, ker ti po določenem času za vsako podjetje, ki ga želiš prečekirati zahteva, da prepišeš kodo in ostala jajca! Zanima me program, ki ga lahko kupiš na CD-ju. V beogradu sem kupil pri eni privat firmi za 70€ CD z vsemi registriranimi podjetji v Srbiji. Lahko iščeš po branži, po mestih, imenu itd... Kaj takega bi rad imel tudi iz Hrvaške! Rumene strani pa so premalo, saj ni vseh firm tam in mislim, da je jebeno iskanje...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.