Poslikave/tatoo-ji

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Ja dej a lahko nehaš no. Niti za trenutek si nisem mislil da je moje mnenje pomembno, še manj da od drugih pričakujem da mislijo enako. In ne, ne izgubljam s temi stvarmi časa niti se ne obremenjujem. Ampak sodelujem v temi, ki se mi zdi zabavna in sem si drznil izrazit svoje mnenje. Čisto, natančno in popolnoma samo to. Nič drugega.
467716-post_slo.gif

Skočijo v luft seveda najbolj tisti, ki so sami potetovirani, se človek potem kar vpraša koliko jim je žal glede tega
wink-1.gif

19. jul 2007
2.894
1.609
113
Nisem želel povzročiti "plamenske vojne", ampak me je zanimalo ali so to kakšne poslikave ali pa tatto-ji.

Ampak resno, ravno včeraj, ena mladenka, v res najboljših letih (22-24 let), člevek si bi si res spočil oči, če bi jo srečal pred tetoviranjem,
tako pa od zapestja do rame, in še malo po rami, cela roka barvno potetovirana, na prvi pogled filigransko narejeno, večbarvno, drobni vzorci.
Še enkrat vprašam, to je res permanentni tatoo?
Čez 20 let, ko koža ne bo več tako gladka in mehka, ko se bodo barve razlezle, kako bo to izgledalo ?

še ga gobo, ja poznam ljudi s tatoo-ji in ti tatoo-ji so statementi, ampak ti ljudje tudi "znajo nosit" te tattoje, to kar pa vidim danes, se pa bojim da je popularna norija, ki bo nekega dne minila

mistique

Guru
16. jun 2009
14.049
1.849
113
Emona / Carnium
Tattoo-ji so modna zadeva, ja. Tudi, če si pri 20ih tetoviraš nek statement, obstaja velika verjetnost, da ga boš, v kolikor boš osebnostno rasel, tam okrog 40 (če ne prej), hotel prepisati z drugačnim...

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.271
113
42
Defnitivno so tatuji zdej ratal tud nek modni dodatek. Samo ni pa pri vseh tako.
Meni ni in nebo žal nobenih tatujev. Sej so del mene, predstavljajo kaj jaz razmišljam. In kva tebe briga kaj jaz razmišljam.
NImam tatujev na rokah niti na glavi niti na vratu.
KAr se pa tiče žensk. Men je všeč če so bejbe potetovirane pa še kak pirs. Pač vsakemu svoje...

logistik

MODERALTER 2007
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
7.521
5
38
KSZ

citat enega znanega slo tetovatorja, ki ga je napisal na svoj zid
zmaga.gif

všeč mi je, ker se drži svojih načel

Citat:
LEPO PROSIM!Lepo prosim najstnike-ce,starše,brate in sestre,stare starše,bratrance,strice,tete in še koga, da me ne kličejo za tetoviranje mladoletnih oseb.Predobro vem, da zakon dovoljuje tetoviranje tudi izpod 18 let, samo se jaz pozvizgam na to.Zakaj?ZATO, KER SEM JAZ TAKO REKEL!Moja hiša,moja pravila!Razumem vse vaše čustvene navezanosti ampak vseeno....neumnosti pa ne bomo delali ane?!!!In upam ,da se spet ne najde kaka budala kot zadnjič ,ko mi je rekla ....ej care a ti hočeš zaslužit,a tebi keš smrdi?.......hvala za razumevanje in uživajte v počitnicah.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
So ali pa niso modna zadeva, kakor se vzame..tetoviranje je prisotno v vecini civilizacij od pradavnine.Ljudje so se tetovirali ali pa samo risali razne simbole po telesih zato, da bi bili tisto, kar v resnici niso..torej, da bi bili podobni bozanstvom ali pa zivalim, imeli njihove lastnosti in moči, predvsem pa, da bi jih podobe varovale v vsakdanjem zivljenju, ki ni bilo lahko.

Ce pa pogledamo iz sedanjega aspekta na tetoviranje, je pa v moderni druzbi ta pojav v vecini ekshibicioniranje, ali po domace vun metanje..
Izjema je goba, ki mu tatuji gobe pasejo, ker sam rad glumi gljivu..
evil.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.271
113
42
Glej eni se mečete vn s svoim primitivnim obnašanjem eni pa pač s tatuji. Razlike ni.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.624
3.079
113
v lokalni ostariji
gatto pa sej pravi da predstavljajo to kar on razmišlja. razmišlja pa očitno samo kako "glumi glivo"

tatto se je kar razpasel sedaj... pač modna muha.

pocast

Pivovarski majstr
13. maj 2014
1.994
404
83
eni z audijimi, drugi z tatuji :D

Sam nimam nobenega, niso mi všeč, na puncah mi sploh niso lepi...
Podpiram pa vsakega ki se za to odloči in ga ne gledam čudno če je potetoviran...
Kot ste že omenili večkrat....zase se brigej

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Letos sem bil v nudo kampu in opazil presenetljivo število bejb, ki so bile tetovirane po ritkah ali tik nad špranjico.
smile-1.gif
Ker to verjetno ni namenjeno prav vsakim očem, mora biti na tem že nekaj mističnega.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.049
1.849
113
Emona / Carnium
Ja, mistični paše v špranjo
evil.gif

Drgač pa večina resnih tetovatorjev (al' kako se pravilno imenujejo) stranke zavrača, kadar ugotovijo, da stranka ni pripravljena na tattoo ali pa ima bizarno zahtevo.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.271
113
42
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Ja, mistični paše v špranjo
evil.gif

Drgač pa večina resnih tetovatorjev (al' kako se pravilno imenujejo) stranke zavrača, kadar ugotovijo, da stranka ni pripravljena na tattoo ali pa ima bizarno zahtevo.

Kar je glupo. A zdej bo pa on odločal kaj si bo dal nekdo tetovirat. Če si bo nekdo hotel nekaj tetovirat bo že nekak prišel do tega.
Itak so zdej tetoverji kr anenkrat ratal neke zvezde. En bolj pameten in prepotenten kto drugi

mistique

Guru
16. jun 2009
14.049
1.849
113
Emona / Carnium
Greš k drugemu, če si res bik
smile-1.gif
Zavrneš pa lahko vsako stranko. Tut šipšudin k soljat prodaVa gospa brez kése bi lahko rekel: peæ pokvarjen.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Sicer pa imam sam nek +/- odnos do tatujev(sam nisem tetoviran)..., rad pogledem lep kvaliteten tattoo.

Tudi ženske z lepimi tattoji so mi sexy, so mi pa smešne neke pismenke, tribal tattooji, tigri, škorpijoni... pa neki vzorci v obliki jelenjih rogov na ledvenem delu pri ženskah, to kar je bilo popularno 10 let nazaj.

Pri tetoviranih ljudeh se še posebej hitro opazi kdo je blefer, kdo pa model.

Recimo, tattoji od Polone Hercog so mi estetski:

2016+Australian+Open+Day+2+pG3A7OLq1Ldl.jpg

201405290620228186905-p5.jpg

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Tudi meni so všeč taki tattoo-ji, ampak to nosit vse življenje
confused-1.gif
Ne predstavljajo nič osebnega (vsaj ne vidim, mogoče tiste rimske II in VII kaj pomenijo), tudi umetniško niso čisto nič posebnega, to je ravno tako, kot če bi si dala pri 20-tih na steno poster od Adele in s tistim postrom vztrajala do smrti.

Če ima turbobitch tattoo-je, ki so nekaj (p)osebnega, ki nekaj pomenijo, OK, ampak tole, kar ima Hercogova? Navaden kič, kot slika, ki jo za 50 kun prodajajo plažni umetniki.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Ja no, kdo smo mi, da bi sodili..najbolj vejo tisti, ki so tetovirani, kaj jim je dogajal v tistem cajtu..
cool-1.gif
...enim je bila Jna vse, drugim Lojzka, tretjim mušnice..

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.271
113
42
Če ti ej nekaj všeč ti je nekaj všeč. Mislim zakaj nebi imel človek tatu ki je samo lep. Sej ne rabi imet vsak tatu pomen. Sej slike na steni tudi nimajo vse pomena pa so ti lahko všeč pa jih maš...

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Ura, lobanja in vrtnice pomenijo, da vse lovi cas, na koncu vsi umremo, vrtnice pa pomoje tisti trenutek, ko nas v grob dajo in polozijo vrtnice gor. Morda pa pomeni nekaj tretjega....