Poškodovanje avtomobila

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Seveda, se strinjam Mamo pa oceta imajo vsi, ampak pred blokom je 15 mulcev in vsi norijo naokoli z bicikli, skiroji, rolkami itd....seveda brez starsev. Kaj bom sel do vsakega fotra in mamice in tezil?...itak bo cez 2 dni isto...in tu nimas nic....pravim samo, da je odpiralec teme po eni strani morda malce v lazji poziciji, ker, ko bo resil ta spor z barabo, bo to to...jaz pa "spora" ne morem resiti in se mi bo to dogajalo se cez 10 let, ker "spora" z otroci ne mores resiti, ker ga ni, ampak se vedno ti bodo drsali avto nezavedno, po nesreci. Za temi mulci bodo prisli drugi in saga se bo nadaljevala....

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.456
346
83
34
Za oba je resitev..avtor resi neporavnane racune iz preteklosti, ti pa se preselis v bajto.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.356
2.730
113
Jaz imam tezavo z enim brezdomnim bolgarom. Se šeta okoli ze leta in dela škodo v naši ulici. Morda se kje. Do sedaj mi je na različnih avtomobilih polomil že preko 20 brisalcev. Par dni nazaj mi je zlomil ogledalo. Za popizdit. Sedaj redno dajem prijave na policijo, ki ji je do sedaj uspelo identificirat možaka, me povabit na prepoznavo in predat zadevo tožilstvu.
Človeku se stoži po časih, ko je policija zvozila takšne čudake daleč v gozd.