Nisem še ostal brez bencina, ker pač vedno nekako vem kdaj je zadnji liter in se več ni za igrat.
Sem pa nekoč peljal enega starega zx-a, kjer pa komplet števec več ni delal in mi je blo rečeno naj peljem počasi
do bencinske, ker ga ni prav dosti v rezervarju. Peljem, prične cukat, in nemudoma ustavim in vgasnem v enem mahu.
Odšetal na pumpo, si sposodil kanglico, nalil 5l, šel do avta, vlil in palil sprve.
Pri starejših avtih, če se voziš dost na rezervi bojda lahko gre pumpa, ker more preveč vleči. V študentskih letih
moji stari klioti in fordaši niso videli "preko" lučke, zlo redko, sem natankal pa je po 10km se lučka prižgala
No kot rečeno ostal nisem nikjer, in tut bencin pump nisem menjaval nikoli.
itak veš da si low z bencinom, in ko prvič zakašlja takoj vgasnit in na pločnik z njim oz. na prvo parkirno mesto
ter po bencin, ker ko prvič zakašlja, še imaš mogoče 500m, odvisno od hitrosti. Če narediš tako, nebi smel imet
težav ko dotankaš tistih 5l.
Če se ti to zgodi 3x na leto nebi smelo nič crknit, moj bivši sošolec je rival vsak ljubi vikend (avto), in mu tista petka ni pa ni hotela crknit