poškodba slike

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
pst on

Vprašaj ga, če ima ZM parkirišče (kombinacija) za kamione, Triglav je nima)

pst off

Kar se pa Triglava tiče, se bo moral pa Generali še in še truditi, da bo dosegel tak nivo, samo jebiga, potem premija ne bo več znesla. Žal bodo minili časi, da bo matična firma subvencionirala vključevanje na naš trg, potem bo pa samo še stvar preživetja ali po domače, da boš lahko razumel, zmanjševanje pravic zavarovancev pomeni tudi posledično nižjo premijo in obratno dam ti več nečesa a "na čigav račun"?
Če se bodo kleparji, mehaniki in ostali obrtniki odpovedali 3/4 svojega zaslužka, potem ja, a dvomim, raje hoče več, kot pa manj.

Če bi pa še o čem rad podebatiral, pa kar napiši, moje
write.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.767
15.822
113
lepo to
cool-1.gif

aja, Generali še dolgo ne bo dosegel nivoja Triglava (Triglav pa nikoli našega, on global scale), smo pač premalo časa na našem trgu... kdor prvi pride, prvi postane skor monopolist
grin1.gif

drgač pa se mi pač ne da tkole "podjebavat" gor pa dol, ker itaq nikamor ne pridemo, vsi smo najjači in to je to, end of discussion
write.gif

p.s. za on-topic mene samo še zanima kako bo pol s to odškodnino za sliko
smile-1.gif

p.p.s okej, ni samo slika v igri - @lost - kako je pa s parkiriščem in asistenco pri ZM, Graweu in Slovenici? (zdej za Triglav že vem)
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
Se strinjam.
grims-1.gif

*sarcasm on*

in ja, triglav mora biti res top of the top, zato je pa toliko ljudi full zadovoljnih z njim

*sarcasm off*

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
E nebi vedu,nimam casa vseh primerjav delat
grin1.gif

Sam vem k mi je dons stranka povedala da ni mogla vzet parkirisca pa asistence.
Mogoče je pa to cisto običajna stvar...kaj pa veš
grin1.gif