Posiljena in še aretirana

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
čak mal ne posplošuj, do belcev se čist drgač obnašajo.... sicer ne maram musličev...
ampak

kva pa pol rečeš pr nas na našo nacijo, ko pedofila obsodijo na pogojno ali pa sploh ne itd....
nabijaš.....

šlo je za pakija, pr nas je bil tudi primer romske k je pr 13 bla prodana in oženena in noseča... nobene kazenske ovadbe..
skratka, mal objektivnosti bi vseno lahko pokazal...

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik reality pravi:
skratka, mal objektivnosti bi vseno lahko pokazal...
A se hecaš?

Pa malo snovi še:
The Internet was created by the United States of America - a Christian nation

Brez skrbi, fanatizem in negativni IQ ne izbira in diskriminira. Vsepovsod udari.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.547
5.099
113
Citat:
Uporabnik sandra pravi:Torej če si pri njih kot turist se moraš obnašati po njihovih običajih, če pa pridejo oni se živet, bi pa mi morali sprejeti njihove navade in običaje?
Če si funkcionalno pismena, potem lahko prebereš, da nisem tega napisal. Smatrajo za "svoje", da se bodo obnašali po njihovih pravilih. Posiljeno dekle je bila muslimanka in torej naj ne bi pila alkohola in seksala pred poroko, vsaj tako ne, da vsi to vedo.
Sicer pa tudi od turistov pričakujejo nek nivo. Vsaj za Iran sem to slišal (dolgi rokavi, ruta za dekleta). Ampak tudi pri nas ob morju sem že videl javno stavbo, kjer je pisalo, da je vstop v kratkih hlačah prepovedan.
Zakaj pa pridejo sem? To sem pa že večkrat pisal. Če bi vsak delodajalec raje plačal za domačo delovno silo kak € več, jih ne bi bilo. Nemci že vedo, zakaj imajo toliko Turkov. Zaradi ljubezni že ne, temveč zato ker se je nekomu splačalo.

jurek1973

Guru
3. sep 2007
4.171
1.157
113
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Ampak tudi pri nas ob morju sem že videl javno stavbo, kjer je pisalo, da je vstop v kratkih hlačah prepovedan.
In kaj se zgodi, če greš noter v kratkih hlačah?
A končaš v zaporu? Ali te samo ven pospremijo?

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.547
5.099
113
Jaz se ji raje izognem... In tudi arabcem se raje izognem. Ne vem čemu bi se mi sekirali za zakone, ki so tisoče km proč. Razen, če se gremo n-to križarsko vojno. Lahko stvari urednimo pri nas. Lahko denimo zapremo mejo za izdelke, ki niso proizvedeni v skladu z našo demokracijo. Aja, hudič je, da oni imajo nafto in zato jim to ne moremo narediti.
Ne vem, kaj bi se zgodilo, če bi pri nas na vsak način v kratkih hlačah hotel opraviti, kar si se namenil. Do kod bi vstrajal varnostnik, do kod pa kak zategel državljan in kak bi bil končni izplen. V nam bližnji državi so zaradi obleke človeka odpustili, ko se je pojavil na uradni prireditvi. Če so to brali nekje v puščavi, so se po mojem zasekirali, kako stroga so pravila oblačenja v Evropi
smile-1.gif
.

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.676
3.946
113
Ljubljana
hmpg.net
V vsaki državi moraš spoštovati zakone, ki tam veljajo, ne glede kako butasti zgledajo. Res je problem, če nisi z njimi seznanjen, vendar nepoznavanje zakona ni opravičilo.
Zakaj se ne smeta dve ženski poročiti? Ponekod se lahko.
Zakaj ne smem imeti štirih žena? Ponekod lahko.
Zakaj ne smem kupiti strelnega orožja v trgovini? Ponekod lahko.

Tako pač je, take mamo.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik jurek1973 pravi:
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Ampak tudi pri nas ob morju sem že videl javno stavbo, kjer je pisalo, da je vstop v kratkih hlačah prepovedan.
Najbrž ne dosti, ampak poglej v druge teme, kjer ti isti zagovarjajo strožje kazni.
wink-1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik Ateist pravi:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
En je enkrat napisal, da bi jih bilo treba iztrebiti, preden iztrebijo oni nas...pozabil, kje sem prebral.

Jaz sem to tudi nekje prebral
cheer.gif

Večina ljudi na svetu v življenju prebere samo eno knjigo. Za nekatere je to Bibilija, za druge je to Koran, za največje pacijente je pa to Mein kampf!

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Carji ste l.razredni....tema je skrenila že praktično s prvim postom, od takrat naprej pa gremo...gasa čez katolike....važno, da se to dogaja tudi katolikom in s tem je musliæem avtomatsko pol odpuščeno....
Peesda debatirajte v smeri topica !
off

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Kwa pizdiš - vsi verski fanatiki ste isti. Katoliki, musliči, židje... isti fakin šit. Zato pa je tolk pizdarij na svetu. Eni od druzga kopirate tiste svoje pravljice, potem ste pa še mnenja, kolk ste originalni
bonk.gif

STFU vsi in bo mir nasvetu.
stupid-1.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Madafaka, ne govori VSI, jih je pa velik, ki iščejo neko "oporo" v duhovnih zadevah....zdej al je to katolizem, muslimizem, vera v kamenčnke al pa v sosedovega papagaja. Pizdarije so na svetu zaradi drugih zadev....preveč je vsega, preveč je dovoljeno...demokracija v tej obliki ne bo zdržala. Pri nas je pa itaq ni, pri nas je budalizem. Lahko država krepne, pa se bo še kar volilo koalicijo.

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
....preveč je vsega, preveč je dovoljeno...demokracija v tej obliki ne bo zdržala. Pri nas je pa itaq ni, pri nas je budalizem. .
S tem se strinjam. Enkrat bo moralo počit in ta enkrat ni več daleč.
crazy1.gif

Hladna vojna niti ni bila tako slaba...

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Ja, pod Titom je blo tak lepo. 20 let šparaš, da rabljenega fička kupiš. Joj kak se mi toži...

Je kdo rekel off topic ???
wink-1.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik jurek1973 pravi:
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Sem bil priča, ko je župnik napodil punco iz cerkve, ker je sredi poletja v najhujši vročini v cerkev vstopila z majčko brez rokavov.