Portable handsfree

pinKING

Pripravnik
1. sep 2007
522
8
18
ORANGEland
www.trenutkiveselja.si
Oj
No zadnjic ko sem padel v debato s policistko, ki me je strafala zaradi telefona(slusalko sem pa imel prazno) je trdila,da so!
Itak pa je bila neprofesionalna do amena
confused-1.gif

Lp

kocka

Pripravnik
18. sep 2007
446
12
18
Je že moossero povedal pravilno. Dovoljena je brezžična slušalka za eno uho ali prostoročni komplet kot je zgoraj link. Ostalo ni dovoljeno.

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
Če imaš AUX priklop v avtu, ti je najcenejša varianta 3,5 mm audio kabel vtakneš v AUX. Vse skupaj te bo prišlo pod 10 €.

Zvok boš imel skozi zvočnike avta, mikrofon pa si napelješ po sredini armaturke.

Ali ti bodo tipke na mikrofonu delovale, ne vem. Pač klice sprejmeš prek ekrana. Če imaš koga z Nokio, ki ima takšne 2-delne slušalke, pred nakupom svojih, preveri ali ti bodo delovale.

Nazadnje urejeno:

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.778
176
63
Jaz sem nabavil en handsfree z DX za ene 20eur. Solar powered in dejansko ga imam sedaj kak teden na šipi in dela. Načeloma ok, samo nekaterim sogovornikom zelo odmeva.

lp

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
BT slušalka je zame moteča, pač nisem vajen tujkov v ušesu, poleg tega ne želim zgledati kot marsovec, pa še baterija na telefonu se manj rabi, prav tako nimaš opravka s polnjenjem (menjavo baterije) BT slušalke. Poleg tega zvok, ki gre direkt v (eno) uho, ti zmanjša zaznavanje zvoka iz okolice, kar zmanjšuje varnost vožnje. Avtoinstalacija pa je običajno predrag šport, če že ni vgrajena in kompatibilna s tvojim telefonom (kar je redkost). Sam uporabljam mikrofon od N95 in telefoniranje deluje fantastično. Prav tako si na telefon naložim mp3-je in jih čez AUX "vrtim", tako da ne rabim več niti CD-je peč. Ko pride klic, se muska prekine, in nemoteno opravim pogovor.
Ker sem komplet slušalke od N95 že imel, sam za N900 rabil dokupiti le še 3,5mm audio kabel, za katerega sem dal 3-4 €. Instalacija, ki bi bila povezana z avtoradiem, bi me prišla verjetno čez 500 €.
rolleyes-1.gif

Perica

Pripravnik
13. okt 2007
438
1
18
Če se ne motim imaš sedaj neko acijo handsfre pri najboljšem sosedu za cca 20€. V leclerc-u pa stane nekje 25€.

pinKING

Pripravnik
1. sep 2007
522
8
18
ORANGEland
www.trenutkiveselja.si
Stvar je sledeca... da mogoce komu pomaga.

Vzel sem to: Kliiik
ker sem moral na pot za nekaj dni in ker ne mislim na vsaki poti dat nekaj za kazni. V teh nekaj dneh, preko cca 20 sogovornikov ni reklo nic cez zvezo. Nic parlamentiranja samo normalni pogovor, tudi na ac pri 130. Je pa meni prijetnejsa varianta kot slusalka.

Lp

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Jst sem tole vzel http://www.supertooth.net/AU/buddyspecs.htm
Na amazonu s poštnino malo pod 40€
Glede na komentarje, da so te zadeve kr neki, tale dela odlično:)
Je veliko boljše kot v fotrovem avtu original nokia inštalacija.
Edino kar zna malo hecat je auto connect, včasih poveže takoj, včasih pa čez par minut. Lahko pa vedno v trenutku povežeš z eno tipko na napravici.

na androida sem še tale app naložu, da mi avtomatsko prižge in vgasne BT, ko grem v službo in iz službe:)
https://market.android.com/details?id=com.mcmeel.PowerScheduler&feature=search_result

22. jul 2007
13.557
1.744
113
124
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Jst sem tole vzel http://www.supertooth.net/AU/buddyspecs.htm
Na amazonu s poštnino malo pod 40€
Glede na komentarje, da so te zadeve kr neki, tale dela odlično:)
Je veliko boljše kot v fotrovem avtu original nokia inštalacija.
Edino kar zna malo hecat je auto connect, včasih poveže takoj, včasih pa čez par minut. Lahko pa vedno v trenutku povežeš z eno tipko na napravici.

na androida sem še tale app naložu, da mi avtomatsko prižge in vgasne BT, ko grem v službo in iz službe:)
https://market.android.com/details?id=com.mcmeel.PowerScheduler&feature=search_result
ali ti dobro deluje app?, ter ali uporabljaš tudi ostale 3 opcije, ker nekaj pišejo da ima program nek bug-težave okoli 3g/wi-fi
sprasujem se.gif