Pozdravljeni,
v petek sem bil samo na Sparkasse banki, mi ni uspelo priti na druge. Informativnega izračuna nisem dobil saj pravijo, da bi za to moral v Lj., kjer naj bi oni to delal. Mi je pa gospod na banki povprek in povčez vse razložil kaj naj bi po njegovem moral paziti pri jemanju ter naj potem vse te pogoje primerjam pri drugih bankah. Saj kot rečeno naj bi bili pri njih najboljši (stroški razni, vpis v ZK, kakšne euribor, različni K 365, 360..). Mi je vse lepo spisal na list, bila pa sva dobro 1h pri njemu....Uglavnem po tist kar sva prišla nisva dobila, je pa na koncu potem na listek en napisal, če bi teoretično kupovala nepremičnino v Lj, z vrednostnjo cca. 110 000€ z 10% ali 20% lastnim vložkom na 216 m (18let), bi bil obrok mesečni v prvem primeru cca. 646€, v drugem pa 634€ tako nekako... ni pa nikjer zagotovila ali bom ziher toliko dobil ter kolikšen je bil euribor+%... Tako da zdaj morava še po drugih. Je pa reku, da naj bi mu sodelavci iz Lj. pravili da naj bi se nekje prodajala v Lj. stanovanja po 1800 - 2000 €/m2. Kaj menite o tem ?