Poročna priča

Butch

Zelenc'
25. jul 2021
1
0
1
Tisti, ki ste že bili poročne priče - kako je bilo, kakšne so bile vaše naloge, kako ste speljali zadevo itd.? :)

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
6.238
2.517
113
Ko sem jaz bil enemu poročna priča, sta se po par letih ločila; tak da verjetno nisem najboljša referenca. :evil:

Drugače pa moja priča mi je dal parni čistilec za darilo, pa pol ure pred usodnim DA, me je hotel spametovat. :cool:

• Všeč mi je
Reactions: sajkek

Primus

Fizikalc
23. avg 2007
1.721
84
48
Osrednje Slovenska
1drv.ms
Tisti, ki ste že bili poročne priče - kako je bilo, kakšne so bile vaše naloge, kako ste speljali zadevo itd.? :)
Ko me je doletela ta čast sem se kar dobro zamislil in prebral kup materiala, med drugim tudi

...

Nato sem naredil nekak povzetek obveznosti priče, vse skupaj predstavil bodočima mladoporočencema, nato pa smo skupaj z organizatorjem poročnega dogajanja uskladili vse aktivnosti in tajminge.

Če vse skupaj vzameš resno, zna biti kar zahtevno, še zlasti zato, ker se neveste na ta dogodek zelo resno in dolgotrjno pripravljajo in mora zato vse skupaj biti res brezhibno.

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.088
448
83
45
dolenska
Moja priča je tako resno vzel nalogo, da me je blo že kr mal strah. Pazil na ženin pušlc, da mi babnco ne ukradejo,na družbo,.... To nalogo ma do polnoči bojda. Pogrešam njegovo družbo, ker ko smo babnce dobil in mladiče se je druženje zmanjšalo na pod minimum. Lep dogodek ali to je defenitivno damo enkrat v življenju

• Všeč mi je
Reactions: Samo Svoj