Pa saj imaš povratnice.Citat:
Uporabnik boskosi pravi:
včasih vem da se je dalo na mobitelu preveriti če je nekdo dobil sporočilo z ukazom; *NM# .... ne vem če na mobitelu to še deluje me pa zanima če to podpira tudi šitmobil
Citat:
Uporabnik boskosi pravi:
včasih vem da se je dalo na mobitelu preveriti če je nekdo dobil sporočilo z ukazom; *NM# .... ne vem če na mobitelu to še deluje me pa zanima če to podpira tudi šitmobil
Citat:
Uporabnik ahmed pravi:
Seveda se od pamtiveka da preveriti ce je prejel. Ne pa tudi ce je prebral, ta informacija ne obstaja. Vsi trije operaterji imajo delivery notification.
Citat:
Uporabnik stein pravi:
To iz menija se da narediti tudi na roko?
Torej z vpisom znakov/kod?
Mislim tisto iz menija, kar ugibam da je standardno, ne pa klicaji in podobno.
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Pa saj imaš povratnice.Citat:
Uporabnik boskosi pravi:
Torej ko v meniju vklopiš povratnice, aparat prebere iz neke tabele, kako se to pri trenutnem operaterju zahteva?Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik stein pravi:
To iz menija se da narediti tudi na roko?
Torej z vpisom znakov/kod?
Mislim tisto iz menija, kar ugibam da je standardno, ne pa klicaji in podobno.
En nacin je preko menija (povraqtnica), drugo pa je s pomocjo kod... Kako ima to operater implementirano, je stvar operaterja...
Citat:
Uporabnik ahmed pravi:
Sej uporabnik, ki si mu komentiru ni hotu naknadno zvedet informacije, ampak kako s prefixom to naredi ti si pa odgovoru da se ne da.
Citat:
Nikoli se ni dalo preverit, ce je prejemnik prejel... Da se samo vkljucit povratnico, kjer pise malo vec, kot pa ce to vklopis samem telefonu (vsi telefoni tega niti ne omogocajo preko menijev) ...
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Pri Mobitelu je to *NM#, pri Si.mobilu ! (klicaj) ... pri Tusmobilu se mi zdi, da je enako kot pri Mobitelu... Za T-2 pa zal ne vem, ker nimam nobene njihove kartice )(so preskrti, da bi dali kaksno testno) ...