POPUSTI2.SI

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.831
113
Ja itak, da ni nujno, da je s popusti ceneje samo zadnje čase se na polno skoraj bolj kot produkt sam kupujejo popusti...in tega se prodajalci tudi dobro zavedajo, folk pa....hja...enkrat ovca, vedno ovca. Sploh v SLO.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
hja...enkrat ovca, vedno ovca. Sploh v SLO.

A misliš, da so pa v tujini kupci nevemkak pameti in razgledani? Isto sranje je, vsepovsod se najdejo prevare in prodajanje dreka ali megle.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.831
113
Res je ampak to me ne gane. Me pa gane slovenska napaljenost na popuste. Pazi to, kaj se mi je zadnjič zgodilo v Mercatorju: z bejbo greva v shopping in med drugim dava na tekoči trak pred blagajno tudi neko svečo...in ko ta sveča pride do prodajalke, jo poskenira in žalostno pripomne "Veste, na tole svečo ni pa nobenega popusta" in jo začne dajat na stran...dafaq bejba, dej jo nazaj, a misliš da sem ti jo samo pokazat prinesel? Pa še nadaljuje: "Aja a jo boste vseeno vzeli?" Ja ne, zato, ker ni popusta, je ne bom kupil, saj kupujem zgolj stvari s popusti, tudi če jih ne rabim, stvari, ki jih pa res potrebujem in nimajo popustov pa kar zbrišem iz seznama potrebščin
bonk.gif

mariowest

Zelenc'
17. dec 2013
3
0
1
danes dopoldan je zazvonil zvonec in bil je poštar. ko mi je izročil zadevo katero sem pred skoraj dvema mesecema naročil na Popusti2 sem ga skoraj objel :D
nisem mogu verjet, po vsem tem kar se je dogajalo (firma v stečaju, nikjer nobenega stika, neunovčen kupon..)
upam da tudi drugi dobite kar ste naročili
Lep pozdrav in Srečno novo leto

cebelica33

Zelenc'
28. dec 2013
4
0
1
super, jaz pa nisem še nič dobila, že od 29.10.2013, sem pa poslala prijavo na tržni inšpektorat in že vodijo zadevo, ker sem jim morala naknadno poslati dokument,da sem res plačala,pa vse mejle ,ki sem si jih pisala z njimi, upam da se kaj reši, kajti to je res svinarija da tako delajo, pa srečno v novem letu vsem skupaj in čimmanj takih in drugačnih problemov

MacGyver

Pripravnik
12. avg 2013
112
2
18
Je kdo dobil akcijo za placilo do 31.12.2013 in se dobi se dodatno 30% popust na izdelke
in narocil kak izdelek pa ga je ze mogoce prejel? Oz kdo ve kaj se dogaja z njimi? Je potrebno zahtevati vracilo ali pa prijaviti kupca?

Hvala

janc

Zelenc'
1. feb 2014
3
0
1
Očitno nisem edini, ki so ga na.tegnili.Prijavil sem jih policiji, tržnemu inšpektoratu,poslal jim nevem kolko mailov, očitno se bom obrisal pod nosom, TIRS ti samo svetuje , kaj lahko narediš, ukrepali pa očitno ne bodo-mislim, če to ni gnila država, da dopušča da nekdo še vedno posluje, sedaj imajo drugo spletno prodajo, ki se imenuje TopRabat.com-čimbolj stran od te golazni...
naročil izdelke julija2013...

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Očitno je nekdo tu logiran iz tega podjetja
rolleyes-1.gif

Vsi ki so na novo logirani in napisali "proti" prispevek so dobili po 1* , (jede hitr zdj še men komot stisn 1*)
ajde junak pokaži se KDO SI in zagovarji te vaše natege!?
jezen.gif

P.S. Tile popusti aka. kuponi so kr neki... ni računice
ne-ne-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik Shaban pravi:
P.S. Tile popusti aka. kuponi so kr neki... ni računice
ne-ne-1.gif

pri nekaterih zgleda, da je kr velka računica ali pa je to edino, da dobijo stranke, ker se zlo velikokrat pojavijo pri raznih ponudnikih.

jst čakam na temnenje stekel, če slučajno kak pri koritu to bere
wink-1.gif

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Lej, mene je pred nekaj leti pršlo vse skp 150€ z homologacijo pr karavanu.
Se prav 5x velke šipe + 2 male na zadnjih vratih... mislm da to res ni velik
wink-1.gif

P.S. Zastopnik ( POPUSTI2.SI ) Hvala za *
priden.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
sej ni problem, da si ne bi mogel privoščit. Ker pa se mi ne mudi, bom še mal počakal
wink-1.gif

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Citat:
Uporabnik janc pravi:
Očitno nisem edini, ki so ga na.tegnili.Prijavil sem jih policiji, tržnemu inšpektoratu,poslal jim nevem kolko mailov, očitno se bom obrisal pod nosom, TIRS ti samo svetuje , kaj lahko narediš, ukrepali pa očitno ne bodo-mislim, če to ni gnila država, da dopušča da nekdo še vedno posluje, sedaj imajo drugo spletno prodajo, ki se imenuje TopRabat.com-čimbolj stran od te golazni...
naročil izdelke julija2013...

Jaz sem na TopRabat.com sicer dobil robo, a boljše bi bilo če je ne bi. Ponarejene klingice Gillette.press.

cebelica33

Zelenc'
28. dec 2013
4
0
1
Kaj so ti pa na policiji rekli ali se jih ta lopovščina nič ne tiče. Res je to glede inšpektorata, oni sam opozarjajo in ti svetuje.Meni so rekli naj zahtevam denar nazaj in da mi ga po zakonu morajo vrniti v roku 30 dni drugače jim bodo dali kazen. Me prav zanima , 6.2.2014 bo potekel 30 dnevni rok, takrat jim bom sporočila da denarja nisem dobila vrnjenega,bomo videli kaj bodo naredili in kako bodo ukrepali. Res smo v gnili državi kjer je taki golazni dovoljeno da kradejo denar na tak lahek način in nihče jim nič ne more.

janc

Zelenc'
1. feb 2014
3
0
1
Citat:
Uporabnik cebelica33 pravi:
Kaj so ti pa na policiji rekli ali se jih ta lopovščina nič ne tiče. Res je to glede inšpektorata, oni sam opozarjajo in ti svetuje.Meni so rekli naj zahtevam denar nazaj in da mi ga po zakonu morajo vrniti v roku 30 dni drugače jim bodo dali kazen. Me prav zanima , 6.2.2014 bo potekel 30 dnevni rok, takrat jim bom sporočila da denarja nisem dobila vrnjenega,bomo videli kaj bodo naredili in kako bodo ukrepali. Res smo v gnili državi kjer je taki golazni dovoljeno da kradejo denar na tak lahek način in nihče jim nič ne more.

Klicala me je policistka iz Kopra, naj podam uradno prijavo, nakar so oni prijavo posredovali na TIRS, od tam so mi dali enaka navodila kot tebi, naj prekinem naročilo in da mi morajo v zakonsko določenem času vrniti denar.Od zahtevka je minilo že 50 dni, po
45 dneh sem poslal mail na TIRS , da ni bilo odgovora oziroma odziva od Areafin skupina d.o.o., kaj se bo pa zdaj dogajalo bomo pa še videli...
lp

cebelica33

Zelenc'
28. dec 2013
4
0
1
Jaz sem včeraj sporočila na inšpektorat da je minilo 30 dni in denarja nisem dobila, sem jih pa prosila če me lahko obvestijo o nadaljnjem poteku, naj mi pošljejo dopis kjer jim bodo predpisali kazen in tudi dokazilo če so to kazen plačali. Dvomim da se bo sploh kaj zgodilo,sam v tem primeru tudi inšpektorata ne rabimo,če nimajo pristojnosti da naredijo red., zakaj bi jih plačevali, če je edina stvar ta, da ti samo nekaj kao svetujejo in pri tem tudi ostane. No ja bom počakala, da vidim če se bo kaj izcimilo iz tega sranja.
LP

janc

Zelenc'
1. feb 2014
3
0
1
Do danes se ni v tej smeri nič premaknilo, očitno smo pušnili svoje dnarje...tudi nikakršnega odgovora nisem dobil od TIRS...
Ko bom šel pa sosedu pomagat delat, se bojo pa takoj inšpektorji prvlekel naokoli, pa kazni talal...Kaj se dogaja s to našo državo, da noben od odgovornih-še tistih, ki so dobro plačani za to, nič ne odgovarja...si včasih želim, da bi bili avstrijska provinca, ne pa samostojna Slovenija-dežela nesposobnih, skorumpiranih politikov...bi imeli vsaj red...