POPUSTI2.SI

postopac

Zelenc'
17. maj 2013
5
0
1
Prosim, če mi lahko kdo pomaga. Že 17.septembra sem naročil in tudi plačal ( določeno stvar na popusti 2).
Ne odgovarjajo na mail. UPN- imam spravljen. Na koga se lahko obrnem. Kakše izkušnje imate z popusti na 2?
LP.

mistique

Guru
16. jun 2009
13.778
1.595
113
Emona / Carnium
Pri njih ne.
Sem pa pred časom rešil zadevo imenovano VRNITE MI DENAR, KER VAŠE STORITVE NI MOŽNO KORISTITI, ko so se je ponudnik kuponov zgovarjal na ponudnika storitve in obratno. Noben mail ali telefonski klic ni zalegel tako, kot dopis podpisan s strani odvetniške pisarne. So sicer probali ponuditi nekakšno kompenzacijo, vendar so na koncu vrnili denar.

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.204
3
38
Kranj
rener.info
Sicer ne vem, koliko poznas kako se gre to.
Ti placas ponudniku kupona in ponudnik storitve dobi placano sele, ce je kupon uporabljen, torej si storitev koristil. Placilo se vrsi po koncu akcije. To pomeni, da ponudnik storitve nima denarja pred zakljuckom akcije.

mistique

Guru
16. jun 2009
13.778
1.595
113
Emona / Carnium
Mene to, kako so oni zmenjeni, ni zanimalo takrat in me tudi danes ne. Storitev oz. kupon sem kupil, potem pa nisem mogel koristiti. O razlogih sem pa po mojem že pisal in je bilo jasno, da je bila, s strani izvajalca storitve, želja po zaslužku zelo velika. Stvar sem poskušal rešiti sam, vendar ni bilo odziva. Dopis s podpisom odvetnika je pomagal.

postopac

Zelenc'
17. maj 2013
5
0
1
V glavnem ne priporočam nakupa, se ne oglasijo na telefon, ne odgovarjajo na mail....

Omne initium difficile est......

LP.

mariowest

Zelenc'
17. dec 2013
3
0
1
zdravo
tudi jaz sem naročil in plačal kupon na Popusti2, že naslednji dan sem prejel potrdilo plačila in kupon na mail in povezavo do obrazca, kjer kupon unovčim. (vnovčil sem ga 9.12. veljavnost pa je bila do 15.12.) , če pa se sedaj prijavim na popusti2 in pogledam v moj profil in moje kupone, mi za piše, da ga nisem unovčil in da je potekel. Kaj naj naredim, ali je s tem vse vredu? problem je tudi v tem da ko kliknem v mailu na kupon mi ga ne pokaže več, natisnil ali pa vsaj shranil slike pa tudi nisem. ali se to da rešit mogoče ali sem vrgel denar stran?
hvala za odgovore, LP

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Poizkusi tako, kot je bilo opisano v zgornjih primerih, če ne jim pa zagrozi s Svetom ali pa Marjanom Jermanom. Kar delajo tovrstne spletne strani je tako in tako protizakonito, na žalost pa se pristojnim je.be.

Tule pa imaš obrazec za prijavo na tržnem inšpektoratu:
http://www2.gov.si/mg/tirs/tir...25?OpenDocument

Nazadnje urejeno:

mariowest

Zelenc'
17. dec 2013
3
0
1
hvala, bomo vidl ka bo, karkoli se bo že zgodilo bom tukaj napisal, da ne nasede nobeden več tej strani! LP

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Hvala lepa, da si tole objavil
wink-1.gif

cebelica33

Zelenc'
28. dec 2013
4
0
1
Naj dodam še jaz mojo izkušnjo s temi popusti2, Tudi sama sem plačala izdelek že 29.10.2013 vendar ga še do danes nisem prejela. pisala sem meile, vendar nobenega odziva, potem sem pa malo zagrozila z inšpekcijo in me je naslednji dan na mobitel poklical en g.Tomaž in pojasnil da imajo zamudo s pošiljkami in naj ga pokličem naslednji teden. Tu pa so se začeli problemi ker se mi enostavno ne javi, ali pa kar prekinja zvezo. Klicala sem ga iz drugega telefona in ker ni poznal številke se je javil, vendar ko sem povedala ime je kar prekinil.To se sedaj dogaja že 2 tedna,če mi ga uspe dobiti na telefon iz nepoznane številke se še javi vendar takoj prekine. Včeraj sem klicala na tržno inšpekcijo in jim tudi preko elektronske pošte opisala primer. upam da se bo kaj zgodilo v tej smeri da se te barabe prime, kajti to ni podobno več nobeni stvari da lahko tako nategujejo ljudi.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.771
6.756
113
pri taščici
Zelo majhna, pravzaprav nič. Ko ga boš na ebayu vzel boš plačal carino, pošto pa še kaj in boš precej blizu ceni popusta.
Pa to ne pomeni, da zagovarjam njihova dejanja napisana v tej temi. Samo želim povedati, da tudi najbrž teh quadrokopterjev ne boste dobili, ker ni zaslužka, če jih ne dobijo kje drugje po bistveno nižji ceni.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Zelo majhna, pravzaprav nič. Ko ga boš na ebayu vzel boš plačal carino, pošto pa še kaj in boš precej blizu ceni popusta.
Pa to ne pomeni, da zagovarjam njihova dejanja napisana v tej temi. Samo želim povedati, da tudi najbrž teh quadrokopterjev ne boste dobili, ker ni zaslužka, če jih ne dobijo kje drugje po bistveno nižji ceni.

Če jih 100 ali 1000 naročim bodo verjetno drugačne cene, kot to delajo kaki nemci. Bo verjetno še 1/3 manj.

Že pri enem ni poštnine, če si pogledal moj link. Carina je pa tudi odvisno od sreče.... no zadnje čase bolj gledajo, ker so jih valuharjev nasrali tam.

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Na http://www.tmart.com ga s 5$ kuponom dobiš za $39.24, torej za cca 40€, če plačaš vse dajatve.

Bi verjetno še kdo požrl razliko v ceni, če bi to pomenilo, da ga dobiš v par dneh namesto v enem mesecu, pa da lahko v SLO uveljavljaš garancijo, pa bi rekel, da vsaj v tem primeru, nič od tega ne drži.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
No dobr, mal smo zašli.

Samo povedat, sem hotel da tudi s "popusti" ni tolk ugodno kot folk misli.

Drugač sem pa za take male quadrakopterje že malo prestar.
grin1.gif