Citat:
Uporabnik ergo pravi:
Citat:
Uporabnik jony pravi:
Imam Toyoto Auris diesel-star eno leto in imam nonstop probleme.Olja več pije kot bencina.Na 6000km mi morejo na servisu dolit 1.5 litra olja.Katastrofa.Se dogovarjamo kaj bomo nardil z avtom.Skratka ker neugodna zadeva.In še ker nekaj problemo je.Najbolje bi bilo da mi vrnejo denar in si grem nekaj drugega kupit.Skratka razočaran.Samo hvalijo se.Sicer pa kaj naj bi človek pričakoval od TURŠKEGA avta??
Tako da TOYOTA-made in Turkei.
Verjetno imaš smolo, če je turk tvoja toyota. Jaz imam avensisa zdaj cca leto in pol, tudi dizla 2.0 in mi je motor ena najboljša stvar v avtu: dovolj močan za moje potrebe (126 KM), dovolj poskočen in kar je najbolj važno dovolj varčen (mešani cikel AC in nekaj km mesta in regionalke je zdaj pozimi 5.3 l, poleti se vozakam pod 5 litri) in olja ne pije nič (prevoženih +25kkm). Dober je še menjalnik: tekoč, dovolj mehak.
Se pa ne morem nikako navaditi na določene stvari v notranjosi, ki so pri švabi samoumnevne: ponoči so stikala na vratih tako slabo osvetljen, da to ni za nikamor, visoko se sedi, da je groza (to bo mogoče kdaj prav prišlo, kdo ve, trenutno mi ni všeč), plastika znotraj je bolj tako tako, ima švaba spet boljšo in lepšo na dotik (trdim za vw, ko sem gledal avdija me je ta malo razočaral), kar pa mi je pri toyoti popolnoma mimo in nerazumljivo je pa sledeče: avto, ki ima osnovno ceno 25k eur z opremo kot jo ima moj, ima za odpiranje prednje haube palico, da se ja matraš, ko jo odpiraš. Pa jebemomater, da ne upajo razkirati za dva amortizerja, ki bi sama poskrbela za dvig haube,pyzda je to nerazumljivo, tu ma rižko pri meni velik minus. Pa še se bi kaj našlo, ampak overall: je kar soliden avto, res dokaj zanesljiv.