V igri je Toyota Auris tera4YOU.
Ali ima kdo kaj izkušenj, če se da še kaj zdilati za ceno in koliko
Ali ima kdo kaj izkušenj, če se da še kaj zdilati za ceno in koliko
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Jaki protiudarec, fotoshop naredi iz celage avta razbitega, tako da je račun za uvoz avta precej cenejši.kar nisem mogel verjet, da si dajo delo s tem.
Vožnja z Versotom se ti je dopadla? Jaz ga imam, pa nisem najbolj zadovoljen s hrupom(piš vetra) od 130 naprej. Imam pa bencinarja 1.8
Citat:
Uporabnik jony pravi:
Razmišljam da bi si Lexusa kupil.200h-baje je o.k.
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Vožnja z Versotom se ti je dopadla?
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Citat:
Uporabnik jony pravi:
Razmišljam da bi si Lexusa kupil.200h-baje je o.k.
Ok sigurno, ampak ali ti je dovolj, da je avto za tak denar le OK?!
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Jaki protiudarec, fotoshop naredi iz celage avta razbitega, tako da je račun za uvoz avta precej cenejši.kar nisem mogel verjet, da si dajo delo s tem.
Vožnja z Versotom se ti je dopadla? Jaz ga imam, pa nisem najbolj zadovoljen s hrupom(piš vetra) od 130 naprej. Imam pa bencinarja 1.8
Več, kot 130 km/h ni dovoljeno voziti. Toyota je poskrbela za tvojo denarnico, ker te sama od sebe opozarja kdaj si prehiter.
Drugič, pa si kupi še bolj kockast in bolj velik avto. Tisti pa te bo ziher s pišem vetra opozarjal na prekoračitev hitrosti pri 90 km/h. Pa misliš, da je pri dizlu kaj drugačna karoserija kot pri bencinarju?
Še ne toliko nazaj si bil izredno zadovoljen z nizko porabo 1.8 bencinskega motorja, no zdaj mi je jasno zakaj.
Citat:
Uporabnik Carlito149 pravi:
Po današnjih obiskih salona smo se bolj ogreli za Mazdo 3. Tako da grem zdaj v akcijo za popuste pri Mazdi.