Popusti Toyota

Carlito149

Pripravnik
18. apr 2008
978
0
16
V igri je Toyota Auris tera4YOU.
Ali ima kdo kaj izkušenj, če se da še kaj zdilati za ceno in koliko
wink-1.gif

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Mislim, da so cene ze kar ugodne, pri Toyoti ne vem, ce se da kaj dosti zdilat? Za poskusit seveda vedno ni greh... ?

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Ja, samo tale tera4you je že akcijski model. In pri akcijskih modelih nema strašnega dilanja.
Pri ostalih pa zelo odvisno od tega, koliko viška je kje na lagru. Če gre za model, ki se dobro prodaja, pa si lahko srečen, če dobiš zraven zastojn originalne tekstilne tepihe.

Nazadnje urejeno:

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
Ravno danes sem bil na vezi s Toyoto in sicer za Versa. 1000€ popusta mi dajo na ceno iz cenika. Toyota uvaja touch and go sistem v vse avte in posledično bodo obstoječi paketi opreme za nianso spremenjeni. Za avtomobile iz zaloge (še brez touch and go) pa je možen večji popust - mislim, da so mi naračunali cca 2500€ popusta.

Čist btw:): Mi je pa v soboto (po tem, ko sem bil na testi vožnji Versa), prodajalec na Oplu kazal sliko razbitega Aurisa, ki se mu niso odprli air-bagi. Lastnica naj bi Toyoto zdaj tožila. S to sliko mi je zadal protiuarec, ko sem mu omenjal Toyoto:))

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.617
2.415
113
Pomurje
Jaki protiudarec, fotoshop naredi iz celage avta razbitega, tako da je račun za uvoz avta precej cenejši.
smile-1.gif
kar nisem mogel verjet, da si dajo delo s tem.

Vožnja z Versotom se ti je dopadla? Jaz ga imam, pa nisem najbolj zadovoljen s hrupom(piš vetra) od 130 naprej. Imam pa bencinarja 1.8

koliko

Guru
21. avg 2007
4.417
2.489
113
SV SLO
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Jaki protiudarec, fotoshop naredi iz celage avta razbitega, tako da je račun za uvoz avta precej cenejši.
smile-1.gif

Vožnja z Versotom se ti je dopadla? Jaz ga imam, pa nisem najbolj zadovoljen s hrupom(piš vetra) od 130 naprej. Imam pa bencinarja 1.8

Več, kot 130 km/h ni dovoljeno voziti. Toyota je poskrbela za tvojo denarnico, ker te sama od sebe opozarja kdaj si prehiter.

Drugič, pa si kupi še bolj kockast in bolj velik avto. Tisti pa te bo ziher s pišem vetra opozarjal na prekoračitev hitrosti pri 90 km/h. Pa misliš, da je pri dizlu kaj drugačna karoserija kot pri bencinarju?

Še ne toliko nazaj si bil izredno zadovoljen z nizko porabo 1.8 bencinskega motorja, no zdaj mi je jasno zakaj.

jony

Zelenc'
12. jan 2012
9
0
1
Imam Toyoto Auris diesel-star eno leto in imam nonstop probleme.Olja več pije kot bencina.Na 6000km mi morejo na servisu dolit 1.5 litra olja.Katastrofa.Se dogovarjamo kaj bomo nardil z avtom.Skratka ker neugodna zadeva.In še ker nekaj problemo je.Najbolje bi bilo da mi vrnejo denar in si grem nekaj drugega kupit.Skratka razočaran.Samo hvalijo se.Sicer pa kaj naj bi človek pričakoval od TURŠKEGA avta??
Tako da TOYOTA-made in Turkei.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Še dobro da nimaš lexusa, kjer so isto sami problemi, odnos pa do konca katastrofalen. Aurisa še preživiš, ker je "poceni".

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:

Vožnja z Versotom se ti je dopadla?

Niti ne:)
Plusi:
prostoren
men lep od zuni, tak kompakten mi deluje
praktičen
ravno dno prtljažnika, ko zložiš zice
touch and go bo po moje cool. Mi ga je proajalec kazal na Yarisu
na avtocesti lepo menjaš pas pri 150

Minusi:
sicer sem navajen na nizek, majhen avto.. skratka, pelje se kot neka škatlica. Rabi nekaj časa da pospeši - 1.6 bencin
v ovinkih je kr neki
plastika je res plastična
nekako znotraj brez karakaterje, zdi se kot da nima nobene opreme, čeprav ima v bistvu vse kar rabiš.

Tko na hitro moj vtis.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.617
2.415
113
Pomurje
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
smile-1.gif

Več, kot 130 km/h ni dovoljeno voziti. Toyota je poskrbela za tvojo denarnico, ker te sama od sebe opozarja kdaj si prehiter.

Drugič, pa si kupi še bolj kockast in bolj velik avto. Tisti pa te bo ziher s pišem vetra opozarjal na prekoračitev hitrosti pri 90 km/h. Pa misliš, da je pri dizlu kaj drugačna karoserija kot pri bencinarju?

Še ne toliko nazaj si bil izredno zadovoljen z nizko porabo 1.8 bencinskega motorja, no zdaj mi je jasno zakaj.

saj ne vem ali bi se jokal ali smejal
bonk.gif

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
Baje, da piš vetra ni zarad karoserije (ta ima pri Versu mislim, da precej dober količnik upora), pač pa izhaja iz velikih stranskih ogledal.

Carlito149

Pripravnik
18. apr 2008
978
0
16
Po današnjih obiskih salona smo se bolj ogreli za Mazdo 3. Tako da grem zdaj v akcijo za popuste pri Mazdi.

dejk0

Pripravnik
25. apr 2009
837
21
18
Citat:
Uporabnik Carlito149 pravi:
Po današnjih obiskih salona smo se bolj ogreli za Mazdo 3. Tako da grem zdaj v akcijo za popuste pri Mazdi.

Tud sam gledam nekaj podobnega. Mazda 3 Mirai, Auris 1.6 sport ali Honda Civic 1.8... Kaj je po vašem mnenju najboljša izbira? Moram se zmenit za kakšne testne vožnje...

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Ce zbiras med tem, je verjetno najbolj varcna izbira Toyota, Najlepsa izbira Mazda in najboljsa izbira za obcutek pri voznji in feelingu Honda
smile-1.gif

corsol

Guru
11. mar 2010
3.086
1.038
113
Civic je star in a ga bo zamenjal novi model, mazda ima drage servise, ........Auris........
Pojdi probat pa vzemi kar se ti zdi najbolje za denar.