Na to pedrsko sceno jaz gledam tudi s tega zornega kota: zaradi hormonskih motilcev v hrani, pa zaradi toplotnih črpalk, pa zaradi smutijev s čia semeni, pa zaradi mamice, ki vsak dan skuha kosilo...je moška populacija postala manj možata. Sem spada tudi upad libida in spolne moči. Na kratko: imamo manjše, mehkejše in krajši čas trde kot naši pradedki. In tu pridemo na sam fuk: žensko je veliko težje pripeljati do orgazma, kot (predvidevam da) moškega. Cel dan ji moraš izkazovat pozornost, pa kako je lepa, pa jaz te razumem, zakaj se Sonja noče več pogovarjat s tabo, pa greva gledat romanco v seattlu, ja ta nova torbica je res super, te rože so zate, ne sekiraj se zaradi odbijača, bom jutri uredil z Lojzetom...upičkumaterinu pol pa objemčki poljubčki, pa toplo mora bit, pa otroc morjo že spat, pa da jutri v službi ni kakega sestanka, pa deodorant pa stuširan morš bit, ba zobe umite, pol pa počas hlačke dol pa šlatat drgnt lizat božat. Cel dan mam že trdga Mejduš in šele sedaj ga lahko zarinem noter. Ne do konca! Boli, veš. Pol se moraš pa spet trudit, da ti prehitro ne pride, pa da njej pride (a se spomniš, ko sem zgoraj omenil, da imam manjšega in mehkejšega od mojega pradedka?). Na koncu pa še malo čitčeta glede Sonje.
2 pedra pa gresta dopoldne z motorjem na žegnanje v Mirno peč, popoldne zakurita žar in se ga nalijeta, vmes en drugemu populita dlake s hrbta in se kresneta. Brez neke kurč**ve romantike. Poglej, kako je to življenje enostavno. Pomoje je marsikdo enostavno obupal nad tem kompliciranim življenjem z žensko in je zamenjal operaterja. Ampak fak: na koncu vsak tak usranega ven potegne. Ne hvala.