V bistvu bi moral odrezat kos velik par mm2 in nekako zapolnit ta del.Ven vzameš poškodovani del in zamenjaš.
u bistvu lohk zafilaš s čigumijem in za to ne rabiš sprašvatV bistvu bi moral odrezat kos velik par mm2 in nekako zapolnit ta del.
Hvala za ne nasvet, čigumi pa ti uporabi, da si zamašiš nekaj...jaz ne žvekam gume...u bistvu lohk zafilaš s čigumijem in za to ne rabiš sprašvat
drugač se pa zamenja cela plata in je mir
Ta je na klik in je na 4 straneh fiksirana.Menjava plate ni težka, vendar moraš imeti rezervno na zalogi.
Vinil plošče na klik.Eno butasto vprasanje.
Vinil ali laminat?
zlo simpl jeCelo plato pa ni tako preprosto menjat kot si misliš.
Si ti sploh kdaj videl vinil na klik? Bauhaus jih menda ima, pojdi si pogledat.zlo simpl je
sam možganske kapacitete usmeri u problem in ne u zlivanje gnojnice
Zato sem te tja poslal. Pa mamo zraven vzami, da ti kupi metlo, da se boš začel privajat na pošteno delo.bauhaus je za klošarje
To vse poznam, sem mislil samo ta vogalček popravit in ne kupit celega paketa plošč, ki stane cca 150 €.dej kreten poglej si video... od srede kozlaš kle gor, ko bi lohk blo že u sredo fertik
Nisem nek strokovnjak, ampak a ni bitvo tega vinila an klik to, da je položen brez lepila?dej kreten poglej si video... od srede kozlaš kle gor, ko bi lohk blo že u sredo fertik