Popravilo Garmin Dakota 20

janl75

Zelenc'
12. apr 2012
3
0
1
Pozdravljeni, zanima me če kdo"ljubiteljsko" popravlja te naprave. Namreč naprava se ne prižge več baterije so polne tako da ni bila nobena mehanska poškodba.

janl75

Zelenc'
12. apr 2012
3
0
1
Ja, tudi ko priklopim na PC je tema. Mi ga je škoda ker je dobra naprava (nabavil sem jo po priporočilu alter forumašev)
cheer.gif
je pa res, da sem jo imel velikokrat pri sebi ko sem bil zašvican tako, da je bila tudi naprava mokra ampak kot sem bral naj to nebi bila to neka težava za to napravo. Če pa to je težava in dobim priporočilo naj tega ne delam se bom temu izognil, jasno če bo naprava popravljena.

I

Izbrisan uporabnik #488

Voda ni problem.

Daj polne baterije not in dolgo drži gumb za vklop (res dolgo, minuto), če ne bo nič, samo še servis oz. garancija.

Kobran

Pripravnik
8. dec 2008
109
0
16
2. nadstropje
Zgodilo se mi je nekaj čudnega na napravi Dakota 20. Pri hoji s prižgano napravo se mi je nekako zaklenil zaslon. Če na hitro pritisnem gumb za vklop pridem do tiste žarnice in gumba za zaklepanje in odklepanje zaslona. Ker je zaslon zaklenjen na gumbu bi moralo pisat odkleni zaslon. Na gumbu pa piše zakleni zaslon čeprav je ta zaklenjen in z napravo ne morem početi čisto nič. Poskušal sem z odstranitvijo baterij in ponovno vstavitvijo. Če ga priklopim na računalnik se normalno poveže in lahko prihajam do map in datotek.
Če je kdo imel podobne težave ali pa ve kaj narediti, da se zaslon odklene prosim za pomoč!

Kobran

Pripravnik
8. dec 2008
109
0
16
2. nadstropje
Nič, če pa stisnem čisto lahko na ključavnico takrat se spremeni dan in datum v uro. To je edino kar se zgodi. Noben drugi gumb ne reagira na pritisk.

Kobran

Pripravnik
8. dec 2008
109
0
16
2. nadstropje
Za vse uporabnike Garmin Dakota 20, če se jim zgodi kot se je meni, da se je med uporabo zaklenil zaslon a gumb za zaklep ni bil uporabljen, torej na gumbu ni pisalo odkleni zaslon tako, da ga nisem mogel odkleniti. Naprava je bila zaklenjena in neuporabna. Poskusil sem vse in ni šlo. Nazadnje sem stisnil gumb za vklop in ga držal približno 1/2 minute. Najprej se je pojavil napis garmin, gumb sem še vedno tiščal in po določenem času se je nekaj na hitro naložilo in ekran se je postavil v kalibracijo. Po končani kalibraciji se je postavil začetni zaslon, ki je bil sedaj odklenjen. Zaslon sem zaklenil z gumbom in ga tudi ponovno odklenil (večkrat). Sdaj vse normalno deluje.
Pa, da ne pozabim zahvale Popotniku za hiter odziv in pomoč. Hvala!