Citat:
Uporabnik teapot pravi:
Ok, torej nič zanimivega. Verjetno bo liter cvička boljša alternativa za naslednjo žurko
pojedu sm med 23 pa 01h 5g gob, pa pol okol 5ih eno ne glih mejhno lajno kete (kete ne poznam glih najboljš) kao da bom lažji zaspal
in še dobr da sm šu taprav cajt dam (10 min hoje do šotora) ker me je na pol poti tok prbil da mi ni jasn kako sm najdu šotor
k sm se ulegu v šotor sm se najprej sleku do gat k mi je blo vroče čeprov je blo mrz zuni, pol sm ležal tko neki časa, pol sm probu zaspat, pol me je začela zapuščat zavest in obraza na dotik nism več čutu, rdeče pike so se mi delale pri odprtih in zaprtih očeh. začenjal sem bit v dvomih če sm sploh dobil keto in če nism preveč povleku in to me je ful prestrašl. mel sm same grozne misli o smrti, o koncu življenja, o tem kako je grozn umret, o sorodnikih, o tem da sm premlad itd... srca nism čutu nč. naštimal sm si eno počasno musko na slušalke ker sm upal da dokler bom poslušal neki kar poznam še ne bom umru, sam ta muska se je takrt zdela 10x hitrejša in je nism mogu poslušat, zato sm si naštimal na mp3 predvajalniku da mi predvaja bolj počas, tko da do se vokali slišal prov grozn ampak sm vedu da če bom ugasnu da bo sam še slabš. po eni uri je blo konc albuma in sm ugasnu ker sm se počutil malenkost boljš. ni pa trajal dolg da so sosedi 3m stran začel ob 7 zjutri nabijat en bolan darkpsy k se mi je zdel da ma 300bpm pa da me dobesedno kljuva v možgane. dal sm si gor slušalke, zavil 2 majce okol glave čez ušesa, dal glavo pod povštr, mp3 do konca na glas ampak darkpsy se je še zmer slišal in sm mislu da se mi bo s[censored]. po ne vem kok časa k sm že mislu da se bom zjokal od groze sm šel vn in k sm vidu da so to sosedi k nabiajo sm jim reku nej ugasnejo in so ugasnil in vse je blo takoj boljš. pol sm pa skadu joint k sm bil že tok pr seb pa sm šu spat
ne vem a sm preveč zvleku a je to normaln efekt ketamin