Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Banana bi bil čisto drug sadež, če bi bil utrgan iz palme kot št. 6 in pojeden kot št 7. Zdaj pa je obran tak, da ga na tej barvni lestvici sploh ni. Ampak to je normalno, ne more bit sadež iz drugega konca sveta naslednji dan v trgovini.
V bistvu zelena banana vsebuje pretežno škrob, z dozorevanjem postaja ta škrob sladkor. Zelena banana vsebuje še nekaj vitaminov, zrela večinoma ne. Kaj je škodljivo in kaj ne se da debatirat. Zdej orto nutricisti bodo rekli da je zelena banana edino pravo in da je zrela škodljiva.
Sicer banan ne jem zaradi zdravja. Meni sladko sadje brez kisline ni všeč, sem spadajo zrele banane. Pa tudi mehka zdrizasta struktura mi je ogabna in če banana ne stoji trdno skupaj jo niti probal ne bom. Pojem pa mogoče 3 banane na leto, tako da če škoduje zelena ni ravno velike škode!
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.