Poplava novih 5S na bolhi

map

Guru
6. jul 2008
7.850
1.959
113
najrajš na babi
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Evo pa sem nabavil enega za ženo za 550, 5 dni star, niti pržgan ne. Simobilov sicer, ampak itak je na simobilu.

Lepo, da se je letos božiček izkazal.
evil.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Ma fora je v tem, da vidiš po čem se da telefon dobit. Ker jaz sem jo malo masiral za Nexusa, da bi videl, kako zgleda, pa ga nikakor ni hotla met, čeprav bi ga lahk za 400 v .at nabavil. Bom ga pa verjetno jaz spomladi, pa ga potem ali obdržim ali pa po mesecu prodam dalje in grem nazaj na japko.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Samo eno vprašanje, nočem nobenega pikat ampak kak je že postopek če stranka vzame npr. iPhone 5S na 24 obrokov in niti enega obroka ne plača? Namreč kot je že nekdo omenil, ljudje se dobesedno financirajo, pač preživetje in koliko sem videl na centru dost rosno mladih šmrkavcev jemlje ven te iPhončke kot za šalo. Dvomim da se bo to plačevalo oz. vsaj v nekem odstotku se ne bo? Torej kdo ve kakšna bo potem praksa? Namreč nekje sem zasledil nekaj v tem stilu da v kolikor se ne plača niti en obrok gre za poslovno goljufijo in potem tudi telefone zahtevajo nazaj? TnX

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Najboljše, da vprašaš na helpdesk
evil.gif
Dvomim, da vzamejo telefone nazaj, ampak te izterjajo.

Edino prednost, ki jo vidim na androidu v primerjavi z japko je večji zaslon pa še to ne nujno boljši.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Samo eno vprašanje, nočem nobenega pikat ampak kak je že postopek če stranka vzame npr. iPhone 5S na 24 obrokov in niti enega obroka ne plača? Namreč kot je že nekdo omenil, ljudje se dobesedno financirajo, pač preživetje in koliko sem videl na centru dost rosno mladih šmrkavcev jemlje ven te iPhončke kot za šalo. Dvomim da se bo to plačevalo oz. vsaj v nekem odstotku se ne bo? Torej kdo ve kakšna bo potem praksa? Namreč nekje sem zasledil nekaj v tem stilu da v kolikor se ne plača niti en obrok gre za poslovno goljufijo in potem tudi telefone zahtevajo nazaj? TnX

Bilo je rečeno na simobilu, da ti ga ne odklenejo, če niso poravnane zapadle obveznosti. Jaz zdaj upam, da bo vsaj prve tri mesece poravnano, pa potem ga dam odklenit takoj, pa pozabim na vse skup, če se ga pa ne bo dalo mi je pa načeloma zaenkrat tud vseeno, ker je itak na simobilu ona, pa še potem se po mojem da, sam morš malo zagalamit.

darlev

Fizikalc
18. apr 2008
693
65
28
Ljubljana
Telefona 100% ni potrebno vrniti... Telefonska številka se izklopi, na računu se zaračuna vračilo prejete ugodnosti počaka kakšen mesec in nato se začne proces izterjave.... Ti pa povem da se iztirja 90-95% neplačnikov.....