Poplava novih 5S na bolhi

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Če prav razumem, je folk po 100 ali manj eurov kupoval telekomove bone za 250 eurov in sedaj so v vrsti stali za iPhone po 700 eurov in jih zdaj prodajajo po 550-600 eurov in hitrih 50-100 profita? Je lahko s tem kaj narobe? So ti telefoni odklenjeni?

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.469
448
83
Poplava?

Jaz sem našel natanko tri takšne prodajalce, od tega eden prodaja telefon za 550€, ostala dva pa za 630 oz 690€.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Mobitelovi iphoni so odklenjeni
smile-1.gif

nik123

Pripravnik
21. mar 2010
82
0
6
Jst sem pa kupu 4S na eBayu odklenenga, pa pol pogruntu, da je zaklenen na T-Mobile UK. Naši vrli odklepovalci čjo met 160€ za odklep, prodajalc se zmotava, da ni vedu da je zaklenen. Itak ga bom na eBayu prjavu.
Probu bom kle, če bo ratal.....

http://www.anyiphoneimei.com/index.php

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.229
7.039
113
Ne se sekirat, odpiši mu da želiš refund v višini odklepa drugače pa kr stisni dispute na ebay, bodo prec uredili. Pazi edino, da vsa komunikacija poteka preko ebaya, ker potem imaš vse črno na belem.

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Citat:
Uporabnik nik123 pravi:
Jst sem pa kupu 4S na eBayu odklenenga, pa pol pogruntu, da je zaklenen na T-Mobile UK. Naši vrli odklepovalci čjo met 160€ za odklep, prodajalc se zmotava, da ni vedu da je zaklenen. Itak ga bom na eBayu prjavu.
Probu bom kle, če bo ratal.....

http://www.anyiphoneimei.com/index.php

160€ za odklep? Kdo te pa je to hotel nagnit? Katera verzija iOS je gori?

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Kako je z odklepom simobilovih? Rawr piše da je zelo komplicirano, če kupiš iz druge roke. Jaz sicer kot prvi lastnik pri mojem nisem imel problemov, ko sem ga dal odklenit, ampak zdaj ga kupuje moja, ki sicer je na simobiliu, ampak nikdar ne veš, kdaj menjaš operaterja ali pa ob prodaji naprej.

nik123

Pripravnik
21. mar 2010
82
0
6
Nimam pojma, kera verzija je gor, klical sem odklepovalca na Vodnikovi v LJ, za T-Mobil je baje taka tarifa. Bolj me zanima, če tista povezava, k sem jo prpopu dela, oz. če je že kdo probu.

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
stari, kaj bi dal, da bi mel ajfoun pa bi se moral je.bat z nekimi unlocki pa ajtjunsom ... ne morem verjet, kak lahko folk to kupuje, pri čemer dotična stvar v ZDA košta pol manj, da ne govorimo o standardu, samo da se vidi ...
svakavamčast.

sung

Pripravnik
10. dec 2011
323
0
16
z simobilovimi iphonu je tako da se lahko 3 mesce po nakupu telefona poda zahteva za odklep, do tistega dne morajo biti poravnane vse zapadle obveznosti, z novejšimi pošiljkami 5S pa so telefoni že prvotno odklenjeni

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
394
83
Citat:
Uporabnik markoman pravi:
stari, kaj bi dal, da bi mel ajfoun pa bi se moral je.bat z nekimi unlocki pa ajtjunsom ... ne morem verjet, kak lahko folk to kupuje, pri čemer dotična stvar v ZDA košta pol manj, da ne govorimo o standardu, samo da se vidi ...
svakavamčast.

Isto kot meni ni jasno zakaj bi imel psa, da bi za njim pobiral drek in imel stroške. Samo da se vidi...

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Citat:
svakavamčast.

Isto kot meni ni jasno zakaj bi imel psa, da bi za njim pobiral drek in imel stroške. Samo da se vidi...

Ali da bi kupil Citroena pa v garanciji plačeval menjavo sklopke. Ne morem verjet kako lahko to folk kupuje...

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
svakavamčast.

Se rad udobno voziš? Ja? Pol je jasno zakaj si nabavil citroena. Bi se pa verjetno moral vprašat ali avto še dobro drži ceno po nekaj letih, ali je zanesljiv glede komponent in elektronike, ali s težavo priznajo stvarno napako v garancijskem obdobju?
wink-1.gif

Ali rad uporabljam telefon, ki dela in kaže kvaliteto na večih frontah (drži ceno, dobra hitra OS podpora, zamenjava za novega na servisu, appsi...) ? Ja. Zato sem nabavil iphona.
wink-1.gif

Če pa so pri simobilu taki, da jim več pomeni večje število novih naročnikov, kot pa njihovo zadovoljstvo, pa sem se pač spekel pri nakupu rabljenega iphona, ker nisem dobil poleg davčne od prvotnega kupca
bonk.gif

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
1. nimam psa (avatar nima veze)
2. mam citroena, ker je cenejši od konkurence
3. še vedno ne vidim, kje sem na zgubi, medtem ko je ajfoun čipšit čajniz stran vržen denar stoposto

nik123

Pripravnik
21. mar 2010
82
0
6
Pišuka, tud jst že par let vozm citroena in mi je čist cool. Ampak po par BB sem si pač zaželel sprobat alternativo ( Android mi pač ne potegne), pa sem si ga kupu da sprobam.
Ampak še noben ni pogledu na moj link, pa povedu mnenje, vsi sam neki pluvate....

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.229
7.039
113
Meni ni jasno zakaj se ukvarjaš s tem, prodajalec te je nasral, si zaščiten s strani ebaya, torej se nehaj jebat in naj prodajalec to uredi ali pa zahtevaj denar nazaj. Ker, ko bo mimo 45 dni (al nekje tu), pa ne boš več imel ebay zaščite in boš iz lastnega žepa vrgel za odklep.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Evo pa sem nabavil enega za ženo za 550, 5 dni star, niti pržgan ne. Simobilov sicer, ampak itak je na simobilu.