Poplava Garminov

I

Izbrisan uporabnik #488

Ja res je, večina ljudi vklopi navigacijo in se pusti presenetiti, zato je serija 2 povsem dovolj, edini koristni dodatek je tmc antena.

racOOn

Pripravnik
5. maj 2008
39
0
6
Mah... Torej samo šminka na teh novejših modelih...

255 ali za več denarja 765. Kje dobiti najceneje? Ko sem za bivšo kupoval 760ko, sem jo našel ugodno pri eni SLO privat firmi. Bom moral malo pogledati, če jo imam kje v zaznamkih, drugače pa so vse informacije zelo dobrodošle...

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
ne vem kako imajo lahko eni take cene po 270€....če je nabavna tok
frown-1.gif

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
Jaz sem ga npr. kupil v Big Bangu po zelo nizki ceni in mu nič ne manjka. Če boš kupoval pri nas si lahko brez skrbi.

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
Jaz pa mislim, da veliki prodajalci nabavijo naprave po posebni ceni, saj ima vsak svoje popuste pri dobavitelju. Če bi npr. pri Geosetu kupil 100 naprav bi verjetno tudi imel popust. Trgovine pa tudi same od sebe dajejo razne popuste s tem ,da se odpovedo marži.

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.578
4.504
113
49
Na sončni strani ALP
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Jaz pa mislim, da veliki prodajalci nabavijo naprave po posebni ceni, saj ima vsak svoje popuste pri dobavitelju. Če bi npr. pri Geosetu kupil 100 naprav bi verjetno tudi imel popust. Trgovine pa tudi same od sebe dajejo razne popuste s tem ,da se odpovedo marži.

Prodajalci so morali podpisati aneks pogodbi o zaščiti cen.
Cene v SLO med prodajalci ne smejo odstopati za več kot 5%.
rolleyes-1.gif

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.389
57
48
Republika Prlekija
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Obrnite, ko bo mogoce.......tisina......preracunavam.........tisina........preracunavam......nadaljujte.......preracunavam.......
bonk.gif

to meni gre tudi na k.. pri garminih! sicer mam zdaj garmina xt na nokiji z mapo evropa 2009.11, prej sem mel nuvija 250w, in se peljemo v gardaland in kot veste je tak itak samo ravna avtocesta skoraj do gardalanda in on je vedno nekaj preračunaval, tam po italiji, vsakih 10 min, me je že blo da bi zabrisal vse skup skoz okno in tisti najdeljiv ženski glas.....preračunavam.....preračunavam..... kaj naj vzamem, da me bo peljalo do cilja brez tega preračunavanja? navigona?

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.427
2.583
113
Citat:
Uporabnik map pravi:
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
če dostx potuješ potem se ti splača met tak model ki omogoča "prednaložene" poti! 205 tega nima....255 ma

Mislim da tud 255 ne podpira v MS narejenih poti

tole je pa zanimivo. ko sem kupoval garnin, smo mi v predstavniku rekel, da samo (350 €) omogoča 10 poti.
pol sem ugotovil, da jih imaš lahko na kartici gziljon, in jih po potrebi uvažaš kot želiš-
želim nabavit nekaj cenejšega novega. in mi tale prednarejena pot v MS dela kar velike probleme.
torej moje zahteve:
branje poti narejene v MS
širok zaslon
govorno vodenje
beleženje tracka poti
dolgo trajanje baterije
in kaj naj potem izberem?

Jodlar

Pripravnik
20. jul 2007
749
3
18
Citat:
Uporabnik brane_new pravi:
in kaj naj potem izberem?

Na Garminovi strani klikni na posamezno napravo. Izberi zavihek Specs (specifikacije) in poglej pod Routes:. Kjer je 0 (nič) pomeni da na napravi ne moreš ustvarjati in shranjevati ali iz MapSourca prenašati prednastavljenih rut. Kjer je 10 (deset) jih lahko izdelaš, naložiš 10. Drugih opcij trenutno ni. Enostavno kot ... .

boogle

Pripravnik
29. apr 2008
287
0
16
Ojla, bom iskoristil temo...

...kupujem garmina in poleg klasičnega rutanja potrebujem:

-prenos poti iz mapsourca na garmina (se pravi da narišem pot v mapsourceu potem pa me garmin vozi po njej)
-log ali snemanje poti (se pravi da se jaz poljubno vozim brez routanja, garmin "posname" pot in jo lahko potem gledam v mapsourceu)
-tretji kriterij je cena
smile-1.gif
...ki mora biti čim manjša

...sem že gledal kateri garmin bi to bil a sploh ne najdem kako se omenjeni dve funkciji imenujeta pri garminu.

Hvala!