Pop tv - kretenska televizija, ki reže filme

alex3

Pripravnik
7. jul 2009
85
0
6
Kaj Poptv-jevcem ni jasno, da grejo krajšati film? Gledal sem The American President (od časa do časa sede tudi kakšna romantično-komična drama), ki glede na imdb traja 114 minut. Če bi cel film predvajali brez reklam, bi se torej moral končati 6 minut pred 22. uro. A glede na to, da so bili vmes trije reklamni bloki in najava za 24kur zvečer, pomeni, da so efektivno predvajali maksimalno 90-100 minut filma, preostalih 14-24 minut pa so enostavno odrezali.
jezen.gif

Res je, da že dolgo nisem gledal Pop tv in tako ne vem, ali je to pri njih stalna praksa. Ampak kakorkoli že, s tem dokazujejo le, da skrajno podcenjujejo svoje gledalce.

Kakšen d€bil bi moral biti, da bi po tem še kdaj gledal film na takšni kretenski televiziji? Do zdaj sem imel Poptv nastavljen na 4. kanalu na Aminotu, ampak po tem gre definitivno na številko 100+. Njihovih 24kur sem že pred časom nekam poslal, zdaj pa vidim, da niti za filme niso več uporabni.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.386
1.250
113
TV verzije in kino verzije (zanje veljajo dolžine na IMDB razen če ne gre za TV only produkcijo) filma dostikrat niso enako dolge, TV verzije so dostikrat krajše (pri daljši filmih), in to na vseh TV, ne le na POP ... Zaradi zahtev TV (programski sloti + količina reklam, ki more not pasat). 114 minut neto filma pač ne moreš spravit v 2 uri časa, ker je 114 + reklame precej več kot 2 uri ...

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Točno tako, to so TV verzije, tako kot recimo nadaljevanke, ki so brez izjeme dolge 22 min (za pol ure programa) ali 44 min (za eno uro programa). To je tudi zaradi lažjega načrtovanja sporeda, ker to ni ravno radio, ko vmes pač kak komad vržeš gor.

alex3

Pripravnik
7. jul 2009
85
0
6
Ok, ampak tudi vsebinsko se je film čudno končal. Naj pove kdo, ki je ta film že gledal, ampak meni se zdi, da se zgodba ne more končati tako, kot se je danes tukaj. Končalo se je s trenutkom, ko je predsednik prišel v kongres, kjer je imel govor. Glede na zgodbo so mi manjkale volitve in razplet.

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Enako je bilo včeraj pri Smrtonosno orožje. Konec so kar odrezali
bonk.gif

Ampak to ne minuto, dve, ampak vsaj 10 ziher. Se strinjam s tabo - 24kur so pogreb in ne gledam nikdar, zdaj so pa še filme zasrali. No, ok, to Orožje sem itak gledal že stoin1x, ampak čeže dajejo vsako leto isti film, naj ga vsaj do konca spustijo, prekleti pedri.
bonk.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
mah že to, da ne spustijo napisov o zasedbi na koncu je žalostno. namesto tega raje spustijo reklamo za en film, pa spodaj na hitro zvrtijo gl. igralce pa režijo pa scenarij... če to ni sramota. Vsak (dober) film si zasluži tud ta del. Me zanima koliko doplačajo, da jim tega ni treba vrtet...

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
TV verzije in kino verzije (zanje veljajo dolžine na IMDB razen če ne gre za TV only produkcijo) filma dostikrat niso enako dolge, TV verzije so dostikrat krajše (pri daljši filmih), in to na vseh TV, ne le na POP ... Zaradi zahtev TV (programski sloti + količina reklam, ki more not pasat). 114 minut neto filma pač ne moreš spravit v 2 uri časa, ker je 114 + reklame precej več kot 2 uri ...

Na TVS zelo redko ujamem film dolg tocno 2 uri z reklamami vred... reklam je namrec 0, ostalo pa film.
confused-1.gif

lp

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Z mojo sva gledala Closer na DVDju in začela točno takrat kot so začeli isti film na POP. Na POP se je film končal prej kljub reklamam.

Isto pravi da je blo že pri Bridget Jones....

glavn da je še zmerej treba gledat 24kur pa Svet
rolleyes-1.gif

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Toliko negativne kritike določene TV pa že dolgo ni bilo. Mogoče je čas za Facebook skupino, ki bo izpostavila bolečine, ki jih nekateri doživljamo ob gledanju nekaterih oddaj.

_robi_

Pripravnik
15. maj 2009
455
0
16
To gre tudi meni na spolni organ
10.gif
, ampak folk pa vseeno gleda ta višek od tv programa!!!

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.813
555
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik _robi_ pravi:
To gre tudi meni na spolni organ
10.gif
, ampak folk pa vseeno gleda ta višek od tv programa!!!

Ja kaj pa boš gledal KanalA, TV3? SLO1, 2, 3 to so programi dosegljvi vsakemu s sobno/strešno anteno k nimajo izbire med 200 programi kot IPTV/kabl/sat

_robi_

Pripravnik
15. maj 2009
455
0
16
Če že gledam poročila jih gledam na slo1, če gledam šport ga gledam na slo2, lige prvakov ne spremljam več ( odkar je na pop) oz. jo spremljam na hrvaški tv, 24 kur se pa tudi dotaknem ne!!! Edino kar gledam na pop je formula, pa še to običajno po nekaj minutah prstavim na hrvate.
Dobro saj pogledam tud kak film, pa čeprav je bil že stokrat viden, ampak info oddaj pa športa pa res ne spremljam na pop pa a kanalu.

malce off. Zadnjič je eden napisal na drugem postu, da je kljub vsemu tanko legenda, pa moram povedat, da je bil oz. bi še bil legedna, če bi ostal na nacionalki, tako je pa padel v neko povprečje med kvazi novinarje!!!

_robi_

Pripravnik
15. maj 2009
455
0
16
Pa ne mislit, da zdaj nekaj poveličujem nacionalko, ker tolk dnarja kot jim ga zmečemo, bit tudi lahko kaj več pokazal!!!

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Jokanje tukaj in facebooku ne bo nič.

Pišite pisne pritožbe ali zbirajte podpise.

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
Pač ne gledaš in to je to... mene recimo moti to, da ne znajo pravilno dati reklam, ponavadi jih dajo tako, da odrežejo sredi kadra ali pa besede igralca...
Sedaj pač z drago gledava filme in nanizanke preko Pc-ja, občasni dnevnik na TV SLO, kako nanizanko na TV3 pa ponavadi s funkcijo "back in time" od Amisa in prevrtiva reklame naprej, ko so le-te na vrsti
smile-1.gif

Če pa rabim ubiti čas, pa gledam discovery...

POP TV / A kanal... Ne hvala !
ne-ne-1.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.386
1.250
113
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:

Na TVS zelo redko ujamem film dolg tocno 2 uri z reklamami vred... reklam je namrec 0, ostalo pa film.
confused-1.gif

lp
Si moreš mislit, da ko studio, ki je posnel originalen film, dela TV različico (ja, to zrežejo že tam ponavadi) ne razmišlja o TVSLO, ampak o tem , kako TV laufa bolj ali manj vsepovsod???

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Si moreš mislit, da recimo nemške komercialne TV niti ne režejo filmov?