Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Tako bo tudi pri tvnova(jansevo trobilo), ki se je tudi hotela vstulit v placljiv program..
Če plačuješ rtv,zakaj nebi novo tv
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Tako bo tudi pri tvnova(jansevo trobilo), ki se je tudi hotela vstulit v placljiv program..
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Citat:
Uporabnik danielt pravi:
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Citat:
Uporabnik Ledenko pravi:
Boš s partisa dol potegnu
Fartis več nima pop tv robe.
Torej, ce fartis vec nima njihove robe in ce jih dajo pod dodatno placljive programe in se zraven slovenske novice uvedejo narocnino za vse clanke, obstaja realna moznost da slovenski narod vec ne bo glup in z oprano glavo
Citat:
Uporabnik ginek pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Samo ne bo na voljo paketa brez popa, te možnosti operaterji ne bodo dali...
V tem je problem
Večina jih ima nek standarden paket in potem doplačljive opcije. Dvomim, da bodo vtaknili Pop TV in A kanal zraven osnovnega paketa in hkrati terjali od vseh višjo naročnino. To je preveč tvegano početje.
Se strinjam. Novice so itak povsod iste, šport meh mogoče fuzbal če bi imeli kaj res zanimivega. Ostali program mene ne zanima.Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Itak ja. Prav razmišljal sem kaj bi pogrešal (od njihove produkcije): 24ur - nope, Talenti - not, Svet - še manj, Usodno vino - wtf? Kaj drugega se pa niti ne spomnim. Šport (mednarodni) se dobi po raznih stremingih, smučarijo dokaj dobro prenaša rtvslo...
Upam da res, btw od kje maš ta podatekCitat:
Uporabnik mmx pravi:
Kot kaze bodo vsi operaterji izklopili njihove programe in ne pristali na absurdne pogoje.
Citat:
Uporabnik mmx pravi:
Kot kaze bodo vsi operaterji izklopili njihove programe in ne pristali na absurdne pogoje.
Citat:
Uporabnik roCkY pravi:
Koliko pa ti bo posamezen kanal računal? Za 20 kanalov boš dal toliko kot sedaj za 200+.
Citat:
Uporabnik roCkY pravi:
V temle primeru je problem, glede na trenutno znano, ker privat firma na novo zahteva plačilo samo zato ker sem naročen na dobavo TV signala prek kabla.
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
ne pozabit na 13€ RTV prispevek x 650k = 8 mio € mesečno = 100 mio € letno
NA SUHO.