POP TV in Kanal A bosta plačljiva

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.878
107
63
štajerska
to je meni vse jasno
ampak sedaj bi se lahko razne civilne iniciative zdužile pa naredile vsesplošne demonstracije, da hočejo poptv ²co in da naj skinejo rtv slo oz naj gre prispevek na poptv in ne na slo rtv oz nekaj v tej smeri
iebeš drugače demokracijo

hermann

Guru
19. mar 2014
9.648
6.513
113
davek za rtv je tudi zato, ker mora zagotavljat komercialno nezanimiv program

razni osmi dnevi, hidak mostovi itd.

hermann

Guru
19. mar 2014
9.648
6.513
113
lahko bi financirali iz proračuna prek davkov, kar je pa še bolj nefer

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik mmx pravi:
POP TV in Kanal A ne bosta več zastonj, predvideni strošek je pet evrov na mesec.

http://www.zurnal24.si/pop-tv-in-kanal-a-bosta-placljiva-clanek-280676

Citat:
Uporabnik BuDi pravi:
med gledalci DOBESEDNO VRE! česar se ne spominjajo niti najstarejši prebivalci.

To dvoje bi fajn pasalo skup napisano...
hysterical-1.gif

22. jul 2007
13.411
1.660
113
124
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
davek za rtv je tudi zato, ker mora zagotavljat komercialno nezanimiv program

razni osmi dnevi, hidak mostovi itd.
O saj razmišljajo, bomo dobili kmalu orbanov davek
tongue-1.gif

hermann

Guru
19. mar 2014
9.648
6.513
113
Televizijski programi POP TV, Kanal A, KINO, BRIO in OTO ter vsi kanali v HD različici bodo od 16. januarja na voljo izključno prek tistih ponudnikov kabelskega in IPTV omrežja ter satelitske televizije, ki se bodo odločili za distribucijo naših vsebin v svojem sistemu.

Torej po njihovih lastnih besedah obstaja minimalno upanje za nas, da jih operaterji dejansko pošljejo nekam?

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.722
5.878
113
Ne razumem operaterjev. A ne vidijo da imajo vse niti v rokah? Če jim oni obrnejo hrbet, lahko Pro Plus samo zapre vrata in gredo na cesto. A dogaja se ravno obratno. Pro Plus jih šola in vodi na WC kot otroke v vrtcu.

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.529
435
83
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
mimogrede

a ma netflix zdaj že kaj več vsebin?
Je kar nekaj je. Je pa odvisno kaj gledaš. Sam odkar je netflix veliko manj gledam dokumentarce prek IPTV. Serije že tako gledam malo. Sem pa par starih TG že recimo pogledal. In nekaj legendarnih moram še najti. Nanazdnje zakaj bi jih prek KODI-ja brskal. To zimo mi sigurno ne bo zmanjkalo. Pol leta pa se pri nas itak TV skoraj ne gleda. Pojavlo se je kakih 30 oddaj od prek 100, ki sem jih po štartu v SLO dal med priljubljene prek VPN. Zadeve bodo itak z nekaj zamude prišle. Nenazadnje je povsem vseeno ali neko zadevo, ki ni vezana na aktualno relano dogajanje vidiš leto prej ali kasneje, če se že spraviš gledat. Vkolkor seveda nimaš družbe, ki more vse takoj iz pirat mlake pogledat in se le o tem pogovarja.

Je že kdo zasledil ali iz dobroobveščenih virov slišal kam se nagibajo ISP-ji? "Davka" na POP ne mislim plačevat. saj je program ob trenutni minutaži reklam povsem negledljiv.

Sony

Pripravnik
17. okt 2016
40
1
8
MrDaco je že napisal, da imajo sedaj vse niti v rokah operaterji, in upam, da bodo pametno izkoristili nastali položaj. Fajn bi bilo, da Pro plus malo stisnejo v kot, rekoč ne bomo vas uvrstili med plačljive programe. Pika. In sedaj si oddajajte sami sebiali pa zaprite trgovino. Očitno se niso nič naučili, ko so pred leti popušili s programi, katere so potem ukinili. Ne vse, večino pa.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
KSZ
pa ne vem kaj se sedaj folk buni. državne televizije baje noben ne gleda pa jo je potrebno plačati. te programe pa baje full gledajo pa bi jih imeli zastonj
butalastan...
Ja če veliki vodja JJ ne plačuje naročnine, pa hkrati magično ve za vse kar se tam pojavi, zakaj ne bi zmogli tudi mi?

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.327
9.552
113
EU
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
gonzo: kako lahko ženi pustiš poneumljanje, raje skočita pod rjuhe se pogret
smile-1.gif

Žena me je popravila, da ona ne gleda usodno vino in survival, ampak samo posluša.
Torej POP -ovcem preostane oddajanje samo prek radia na FM.
hysterical-1.gif

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.027
344
83
www.svetidej.com
Citat:
Uporabnik Mikrohard pravi:
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
mimogrede

a ma netflix zdaj že kaj več vsebin?
Netflix stalno dodaja (in tudi odstranjuje) vsebine. Ta trenutek je v slovenski verziji Netflixa skoraj 2x toliko vsebin kot jih je bilo ob izidu... http://unogs.com/countrydetail/
V roku 5 let se bo to uredilo.

Netflix tepejo pravice, ki jih imajo Pro Plus, Planet TV, FOX, ... za stare serije/filme.

Za nove vsebine pa pravice niso problem, ker jih Netflix "prvi zakupi".

VAG

Majstr
11. avg 2007
1.748
218
63
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Ne razumem operaterjev. A ne vidijo da imajo vse niti v rokah? Če jim oni obrnejo hrbet, lahko Pro Plus samo zapre vrata in gredo na cesto. A dogaja se ravno obratno. Pro Plus jih šola in vodi na WC kot otroke v vrtcu.
Kabelski operaterji so sedaj dejansko stisnjeni v kot, ker je Telekom Slovenije že podpisal to pogodbo s ProPlus. Kar dost logično pomeni, da bodo morali to prej ali slej naredit tudi manjši in večji kablaši.

Scorp84

Pripravnik
5. jan 2009
466
3
18
Bolj me skrbi, ce zakupijo vse sportne pravice npr. MotoGP, nogomet itn... bojo zaradi pravic, kot ze zdaj znajo poceti, temnili tuje programe. Ze zdaj gledam tuje programe ampak sem pa tja se najdejo, da zatemnijo program tudi ce pri nas ni prenosa. Samo zaradi pravic.