POP TV in Kanal A bosta plačljiva

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.620
3.148
113
WORD
467716-post_slo.gif

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
Dokler bomo kimali kot ovce se ne bo nič spremenilo, recimo pokazati bi morali državljansko nepokorščino pri neplačevanju RTV prispevka.Vsi zavrnemo plačilo položnice, ampak to pa je že druga zgodba iz Slovenije
tongue-1.gif

Inreresantno, da se tukaj ne oglasi veliki Ivan, osamosvojitelj...
priden.gif

Ker je itak on kriv za vse to!
jezen.gif

I

Izbrisan uporabnik 474

KSZ

No, tole je pa obvestilo našega ponudnika TV sheme...

Citat:

Spoštovani naročniki,

obveščamo vas, da smo zaradi višjih stroškov avtorskih pravic primorani uskladiti cene naročniških paketov. Nov cenik bo stopil v veljavo 01.02.2017.

Hvala za razumevanje.

Naročniška služba,

jezen.gif

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.810
5.918
113
Citat:
Dokler bomo kimali kot ovce se ne bo nič spremenilo, recimo pokazati bi morali državljansko nepokorščino pri neplačevanju RTV prispevka.Vsi zavrnemo plačilo položnice, ampak to pa je že druga zgodba iz Slovenije
tongue-1.gif
Furs bo te poteze zelo vesel, bodo neprizadeto dali izvršbo v batchu (rtvslo).
Kako se legalno odjavi rtv prispevek sem prej napisal.
Ali prodaj tv in naj pride rtv kontrolor vsake 3 mesece pogledati - če bo takih primerov +100 k bodo težko dohajali.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
tongue-1.gif

Inreresantno, da se tukaj ne oglasi veliki Ivan, osamosvojitelj...
priden.gif

Ker je itak on kriv za vse to!
jezen.gif

Ne, samo lej, zdaj bi lahko "zmagal".

Pa je vladal 6 let pa npr. rtv prispevka ni skinil.

Samo gobec suče in se muza kot ostali okoli korita...

Zadev pa ne uredi...

darkstar66

Guru
1. apr 2013
1.195
701
113
Citat:
Uporabnik antonb pravi:
kateri ponudnik je to?

30.12.2016, Obvestilo za naročnike kabelskega sistema EVJ Elektroprom

Vse naročnike kabelskega sistema EVJ Elektroprom obveščamo, da se bo s 1.2. 2017 spremenila cena mesečne naročnine za osnovno digitalno in analogno programsko shemo. Nova cena mesečne naročnine bo znašala 17,90€ z DDV.

POP TV in KANAL A, programske hiše ProPlus sta po novem postala plačljiva TV programa, ki pa morata biti vključena v osnovne TV sheme. Zaradi visoke gledanosti teh dveh programov smo bili prisiljeni oba v shemah obdržati, mesečno naročnino pa ustrezno zvišati.

10.gif

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Ja, to je to. [cenzura] jim materna.

Prav trudim se da bi na poop tv-ju našel kaj pametnega za gledat, pa ne gre. Poročila so katastrofalna (dobesedno, vsake par cm je že "katastrofa"), raznih talentov itd ne gledam (niti ne prebavljam), pogojno uporaben je edino Oto, pač za otroke.

In sedaj je izbira: ali nič, ali pa vse, skupaj za poopt tv-jem. Če bi se šlo samo zame bi vse skupaj poslal k vragu in vzel samo net, tako pa babnica in otroci zahtevajo kabelsko.

hermann

Guru
19. mar 2014
9.648
6.513
113
moja se je na netflix navadla, deca pa itak youtube obvlada

vsaj za nekaj pride prav "smart" tv...

darkstar66

Guru
1. apr 2013
1.195
701
113
Ja sej to je to. Najbolj mi gre na ( se ve kaj ) ko me hočejo prepričat kako je to oh in sploh program, pa je dober samo kot odvajalo. Me pa zanima kje se bo vse skupaj končalo. Na koncu koncev lahko vsak zahteva da se ga uvrsti v obvezno shemo in plačuje. Kdo pravi da ne bo v drugem krogu Proplus zahteval kot obvezne še ostale programe.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.375
302
83
Zdej se bodo pa še petelini, golice, novatv in ostali oglasili in zahtevali plačilo, za tem pride pa še radio1, antena...
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

zoom

Fizikalc
14. maj 2014
684
238
43
To da zadevo računajo je njihovo stvar. Bolj me moti da so naša teleta investirala ogromno denarja v DTV z obrazložitvijo da so frekvence preveč zasedene. Za koga se vprašam...

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Ali prodaj tv in naj pride rtv kontrolor vsake 3 mesece pogledati - če bo takih primerov +100 k bodo težko dohajali.

Niti ne, kontrolor nima nobene pravice vstopa v tvoje prostore, pod nobenim pogojem. Dovolj je notarsko overjena izjava, da nimaš TV. A mislim, da jo moraš na 3 leta obnavljat.

Jaz sem že pred časom poskrbel za odjavo TV paketa, vlečemo le še torrente, če je res sila, za tistih par dobrih serij. Če bi tako storil vsak drugi naročnik, bi se operaterji že pošteno zamislili, zakaj delajo pakte s hudičem.

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Fajn. In ker so res dobra televizija in imajo nepristranske novinarje seveda pričakujemo čez en teden Šokantno novico: televizija se draži, čez dva tedna pa bo na to temo preverjeno. A veš kao
rolleyes-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.496
761
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
Fajn. In ker so res dobra televizija in imajo nepristranske novinarje seveda pričakujemo čez en teden Šokantno novico: televizija se draži, čez dva tedna pa bo na to temo preverjeno. A veš kao
rolleyes-1.gif

Mislis, da bodo prekinjali reklamni blok zaradi take novice?
bonk.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.569
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Kako ustaviti kapitaliste?
Po pravni poti nemogoče.

Upam da bo nekoč nekomu res hudo dekl dvignilo...
Smo že šli čez to
smile-1.gif
: vote with your money. To govorico garantirano poznajo, samo ovce je niso sposobne sprovesti...