Klikni Allow, pa boš imel mir.
Sploh ne bom obiskoval take strani niti me ne zanimajo take ponudbe in bom tudi imel mir
Klikni Allow, pa boš imel mir.
Sem šel na tvojo stran in piše da ni varnaOcitno ni OK ... Se vedno "teži"
itd ...
Mi več nimamo nobenih problemov.
Sem šel na tvojo stran in piše da ni varna
preko katere lahko pridobite 4 enake ponudbe od štirih različnih zavarovalnic.
kaj pa je s tem narobe Če žensko zadovoljiš.Mene pa zanima kaj špila za imenom strani? A bom potem nasmejana? Ne hvala, se kot moški čisto dobro počutim.
Meni se sliši bolj kot stran za "babe zadovoljevat".
Lahko dobiš štiri ponudbe, ki so si zelo podobne. Nevem če si si pogledal stran, ker pišeš na pamet.Že samo prve besede teh zastopnikov: "preko katere lahko pridobite 4 enake ponudbe od štirih različnih zavarovalnic" kaže na to, da kaj dosti znanja in izkušenj tile zastopniki nimajo. Ni mogoče dobiti 4-ih enakih ponudb. Gre za totalno neznanje, nevednost ali pa za namerno zavajanje. Lahko si predstavljam, kakšna bi bila šele razlaga katerekoli izmed ponudb. Koliko si pa star? 13? Takih strani je veliko, pa tudi zastopnikov z vsaj osnovnim znanjem in poznavanjem programov. Pa takih neumnosti zagotovo ne bodo pisali.
Lahko dobiš štiri ponudbe, ki so si zelo podobne. Nevem če si si pogledal stran, ker pišeš na pamet.
Že samo prve besede teh zastopnikov: "preko katere lahko pridobite 4 enake ponudbe od štirih različnih zavarovalnic" kaže na to, da kaj dosti znanja in izkušenj tile zastopniki nimajo. Ni mogoče dobiti 4-ih enakih ponudb...
Lahko dobiš štiri ponudbe, ki so si zelo podobne. Nevem če si si pogledal stran, ker pišeš na pamet.
Pozdravljeni,
Zavarovalni zastopniki iz različnih agencij smo se odločili, da bomo naredili stran Nasmejana.si , preko katere lahko pridobite
4 enake ponudbe od štirih različnih zavarovalnic.
Na tej povezavi: ************** boste ob izpolnjenem vprašalniku dobili ponudbe za zavarovanje hiše v zelo kratkem času.