Ponos Slovenije

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik Dr_S pravi:
Ne moreš primerjat Mb ki ima 300.000+ prebivalcev in pride na tekmo povprečno 2k navijačev v Domžalah ki je šele začel svojo pot v 1 SNL in prebivalcev približno 30.000 na tekmo pa pride okoli 500 gledalcev.

Sem pa vesel, ker so ( ste) vsaj pokazal ljubljančanom kako se lahko naredi lep stadion zelo hitro.

Glede stolov: A ni blo rečeno da je na tribuni, ki je namenjena violam, da so pritrjeni jekleni stoli?

MB 300 tisoč?

130 tisoč z okolico pa res.

300 tisoč ima Ljubljana.

Silvio

Pripravnik
11. okt 2007
689
1
16
Starost: 15
Spol: moški

Maribor veseli, tebi bomo peli,
tvoja je Viola polna alkohola.
Tvoja je VIOLA polna alkohola
Mi smo Viole Mi smo štajerci.
Vedno smo pijani Za fajt pripravljeni.
Maribor, mi ljubimo za Maribor – navijamo
Ker on je Šampion Ker on je Šampion
Tisoè huliganov Na jugu ze stoji
Za Mariborsko slavo Razbijamo prav vsi
Maribor, mi ljubimo
Za Maribor – razbijamo Ker on je Šampion
Ker on je Šampion
O mama mama mama o mama mama mama.
Ti veš, da jaz ne ljubim te veè
Jaz ljubim samo Maribor jaz ljubim samo Maribor...
O mama Jaz ljubim Maribor
Štajerska je naša ljubimo jo mi
kdor ne ljubi Štajerske koljemo ga mi.

Prišo bo prišo drugi Rudolf Maister
Štajerska do Tokia samostojna država

hysterical-1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Kje si pa spet to pobral? Kakšen glasujzame?

No, sej sem vedel, da si še mulc, zato se s tabo ne da razpravljati.Noben kolikor toliko resen človek ne bere tako bedastih strani.

Silvio

Pripravnik
11. okt 2007
689
1
16
Ni glasujzame in ga ne berem, star sem pa 2x toliko kot povprečna "viola" in avtor tega...
grin1.gif

Dr_S

Pripravnik
22. avg 2007
899
6
18
Kolikor je meni znano sta MB in LJ edini 2 mesti v Slo, ki imata več kot 300k prebivalcev.

Seveda se to šteje celotna občina. Čeprav, glede na velikost Mb, res ne vem kam dat teh 300k prebivalcev.

Aja pa še nekaj glede Domžal. V Domžalah oz okolici je kar nekaj nogometnih klubov in so gledalci preveč taki, da so navajeni na "lokalni" klub. Tako da gledalci, ki navijajo samo za Domžale so res samo iz Domžal. Kar je malce okoli, so že za druge klube.

Ima kdo mogoče podatek, koliko prebivalcev je res v Mb?

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:

No, sej sem vedel, da si še mulc, zato se s tabo ne da razpravljati.Noben kolikor toliko resen človek ne bere tako bedastih strani.

prav tako resen človek ne podpira uničevanja TUJIH lastnin in groženj ljudem samo zato ker ne podpirajo huliganstva.

me pa čudi da si "pomotoma" pozabil odgovoril na moj post, glede malo manj lepih stvari ki jih počnejo idioti od viol.
confused-1.gif

Dr_S

Pripravnik
22. avg 2007
899
6
18
Pol se pa opravičujem.

Zelo solidno, da jim je uspelo stadion napolnit. Ti stoli so pa taka škoda, ki se bo vedno delala. Pač alkohol in ambient, pa gredo stoli ....

Kako je s tem da naj bi bili jekleni stoli na tribunah za Viole?

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:

prav tako resen človek ne podpira uničevanja TUJIH lastnin in groženj ljudem samo zato ker ne podpirajo huliganstva.

me pa čudi da si "pomotoma" pozabil odgovoril na moj post, glede malo manj lepih stvari ki jih počnejo idioti od viol.
confused-1.gif

Jih niti ne podpiram, jih pa razumem.

Tako kot ti po moje tudi ne pljuvaš čez Dragonse, ko delajo sranje, tako jaz ne bom čez Viole.Se pač ne nameravam priključiti forumski koailciji, ki izkoristi Vole za povod, da pljuva po vseh Štajercih.

Nazadnje urejeno:

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
ne, jz "pluvam" po vseh ki delajo tako sranje. maš navijače in maš kretene. čim se začne uničevanje tuje lastnine, grožnje, pretepi... se navijač spremeni v kretena in tega nikoli ne bom podpiral. pa nej gre za dragonsa ali pa violo. v UK so navijači lahko skor vzor tem našim, ker oni se prvo dobijo in sklofajo, potem se pa ne premaknejo s stolov na tekmi. tam imajo nekje 50cm visoko "ograjo" pred sabo in še nisem videl da bi jo kdo preskočil

si pa ti prej podpiru lomljenje stolov.

nepot

Pripravnik
2. sep 2007
646
0
16
Beer City/Knežje mesto
Citat:
v UK so navijači lahko skor vzor tem našim, ker oni se prvo dobijo in sklofajo, potem se pa ne premaknejo s stolov na tekmi. tam imajo nekje 50cm visoko "ograjo" pred sabo in še nisem videl da bi jo kdo preskočil

In zakaj misliš, da se ne premaknejo s stolov med tekmo? Ker imajo takšne kazni, da ti grozi doživljenska prepoved obiskovanja tekem + veliko število fajterskih ljudi že tako ali tako ne sme na tekmo. Drugače pa upam, da represija nad navijači s strani policije, ne bo zatrla vseh teh navijaških skupin. Sploh pa ne na balkanu, kjer je kvaliteta nogometa obupna, gledalcev pa iz leta v leto manj. Edini redni obiskovalci tekem so prav navijači.

In brez teh navijačev, bi nogomet izgubil dušo, pravzaprav jo že počasi izgublja. Vse postaja iz dneva v dan bolj umetno.

over & out

zdravnik

Pripravnik
11. avg 2007
935
0
16
MB
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Četrta uzbekistanska je kar lep približek slovenski prvi ligi.

ti nimaš pojma o fuzbalu, pa nek moderator....

pohčijem se na take znalce nogometa!

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik nepot pravi:
Citat:
v UK so navijači lahko skor vzor tem našim, ker oni se prvo dobijo in sklofajo, potem se pa ne premaknejo s stolov na tekmi. tam imajo nekje 50cm visoko "ograjo" pred sabo in še nisem videl da bi jo kdo preskočil

In zakaj misliš, da se ne premaknejo s stolov med tekmo? Ker imajo takšne kazni, da ti grozi doživljenska prepoved obiskovanja tekem + veliko število fajterskih ljudi že tako ali tako ne sme na tekmo. Drugače pa upam, da represija nad navijači s strani policije, ne bo zatrla vseh teh navijaških skupin. Sploh pa ne na balkanu, kjer je kvaliteta nogometa obupna, gledalcev pa iz leta v leto manj. Edini redni obiskovalci tekem so prav navijači.

In brez teh navijačev, bi nogomet izgubil dušo, pravzaprav jo že počasi izgublja. Vse postaja iz dneva v dan bolj umetno.

over & out

Točno to.V Angliji na tekmi narediš peezdarijo: sledi visoka denarna kazen, doživljenska prepoved vstopa na stadion; najhujši primerki pa s emorajo za čas, ko je nogometna tekma, zglasiti na policijski postaji.

Če bi pri nas bilo tako, bi vsak GD ali Vola prekleto pomislil, preden bi na tekmi skočil na igrišče.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.811
113
40
MB
škoda da se nimajo naši poslanci ukvarjat z takimi zakoni, je lažje kazni višat je manj dela
wink-1.gif