pomoč

gmarkog

Zelenc'
20. jul 2010
6
0
1
kdo ve zakaj ko grem na garminu v orodja /nastavitve/zemljevid/o zemljev...mi pusti poljubno izbirat kartii..vendar če izberem samo ar mi ponoven vklop garmina potem pokaže samo izbrano karto ar , če pa izberem le cn mi ponovnen vklop garmina avtomatsko izbere obe karti?? kaj narobe? karti sta ar 3.1 in cn 2011.10. ar imam na napravi , cn pa na sd kartici.

I

Izbrisan uporabnik #488

Če prav razumem imaš 2x CN, enkrat na kartici in enkrat v napravi. Čemu?

gmarkog

Zelenc'
20. jul 2010
6
0
1
ne ne, na napravi mam AR na sd kartici pa CN.. pa mi čudno izbira med kartama, če zberem samo AR mi ko vklopim napravo pusti vklopleno samo AR , cn izkloplena,..če pa zberem samo vklopleno CN mi pa ko ponovno pržgem garmina kar sam od sebe obe karti izbere..sploh ne pusti da bi ostal izbran samo CN..

gmarkog

Zelenc'
20. jul 2010
6
0
1
sem mal pregledal mape od AR , v mapi Garmin je poleg ostalega še GMAPTZ.sum in GMAPTZ.img... to dvoje sm za hec preimenoval v xxxx...in lej ga zlomka,,zgoraj omenjen problem se ne pojavlja več., zdej deluje tko kot je treba. ne vem kaj sta to zaeni datoteki

I

Izbrisan uporabnik #488

time zone datoteke, ne vplivajo na karte.
Daj pokaži direktorij na Garminu kako imaš, bi rekel da se nekaj po domače delal
smile-1.gif

gmarkog

Zelenc'
20. jul 2010
6
0
1
čudn to, sm zdej prek webapdejterja iskal posodobitve pa mi je najdu ta time zone..in mi dal nazaj gmaptz..zdej pa kr dela tud s tema datotekama, prej pa ni...wtf

Smer

Pripravnik
4. maj 2009
75
11
8
Kranj
Sin si je v MapSource izrisal ruto za dopust. Kaj mora zdaj narediti, da svojo ruto skopira v garmina Nüvi 265 in bo lahko potoval po tej ruti?

I

Izbrisan uporabnik #488

Model 265 ne podpira uvoza rute iz Mapsourca.

Delna rešitev.
Sin si naj naredi vmesne točke v Mapsourcu (waypoints) in te prenese v napravo (to pa gre) če hoče po točno določeni ruti.
Sicer bo naprava sama naredila ruto od začetne do končne točke po lastnih nastavitvah...

Označi si jih npr. takole:
001 Metropola
002 Macelj
003 Karlovac
004 vj
....

In potem ko pride do 001 klikne 002...itd.

Tak em včasih delal ko še ni bilo Nuvijev
smile-1.gif
in sistem še vedno funkcionira.

I

Izbrisan uporabnik #488

In kot smo že večkrat povedali. Naloži si celo Evropo na kartico, AR pa v napravo ter uporabljaj samo eno karto, sicer bodo težave, ker ponekod ni pravih stikov med mejami itd...