Če boste našl kak pametn način zbiranja denarja, da bo ta denar dejansko prišel v roke najbolj potrebnim pri obnovi hiše. Lahka računate na mene, vsak neki malga nakaže pa se bo neki nabral.
Samo dam denar pod pogojem da gre od nas oziroma od mene do tega človeka...nimam namena nakazovat nobenga denarja občini, državi, unicefu, rdečem križu...ali kakeršnikoli drugi organizaciji, da bo pol šel moj denar za novo hišo ciganom.
Lahko se pa odpravi eden v železnike najde družino ki je nabolj v *****, pol se pa tukaj javno objavi TRR in podatke...
Vsak nakaže nekaj, in se podpiše kot "spletna skupnost Alter" ...
To bi blo pomoje najbolj pametno, in volim da to organizira Skorpy, če lahka fešte organizira, nej organizira še to humanitarno akcijo...če se ji je enkrat zaupal dnar , se ji nej pa še drugič.
2. opcija:
Lahko se pa nakaže denar na isti TRR kot se je nakazovalo za piknik, pa se pol ta denar dvigne in odnese eni družini...Če bo Skorpy rekla da bi se ona ponudila ali pač ker drug uporabnik, ki nisem jst
ka pravte?
EDIT:
3 opcija najbolj pametna se mi pa zdi , da se denar nakaže na isti TRR kot se je za piknik...ta denar se dvigne in pošlje kot poštno nakaznico 1 družini v železnikih, seveda kot "Spletna skupnost Alter" , da ne bi glih iskali hvale in glamurja.