Citat:
Uporabnik shift pravi:
novi so stali v BB 310€
http://www.bolha.com/avdio-in-...clct=1359128004
me znaim kolk hoče tip za kappa serijo
Citat:
Uporabnik shift pravi:
gledam mal cene pa vidim da so jih v de imeli tudi po 280€.kar se tiče muzike je tujina še vedno precej cenejša
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Citat:
Uporabnik shift pravi:
gledam mal cene pa vidim da so jih v de imeli tudi po 280€.kar se tiče muzike je tujina še vedno precej cenejša
js sm jih dobil za darilo sicer, so bili pa od mediamarket.si, poganja pa jih harman kardon
Citat:
Uporabnik shift pravi:
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Citat:
Uporabnik shift pravi:
js sm jih dobil za darilo sicer, so bili pa od mediamarket.si, poganja pa jih harman kardon
harman poganja in infinity in jbl.sicr so nekaj govorili da bodo infinity ukinili
Citat:
Uporabnik kripo pravi:
Naj se enkrat povem, kaj si zelim ...
Vidim namrec, da mi svetujete same velike, verjamem tudi zelo kakovostne zvocnike, ki pa mi ne sedejo. Nisem audiofil. Zame je bil ze sistem 2.1 s 5 RMS vec kot dovolj. Kupil sem sistem 5.1 zgolj zaradi daljinca in mi je teh 7RMS res vec kot prevec. Ce imam 'predober' receiver, potem raje zamenjam tega (odprt za nasvete), kot pa kupim neke veliiike, cisto predobre zvocnike za 400€. Ce je komu vsec ta receiver, mi lahko pod PM poslje ponudbo. Tile veliki zvocniki me res odbijajo. Torej, iscem primeren receiver ... Ce seveda obstaja ...
Pogoji:
Povezava hdmi,
Radio,
Usb bi bil super, ni pa pogoj ...
Al bom na koncu res pristal na teh velikih komadih zvocnikov, ki mi kvarijo izgled prostora ... No, razen Bose zadeve.