pomoč -prenos podatkov preko wifi iz pc na pc

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Pozdravljeni

potrebujem program(seveda brezplačen), ki bi mi omogočil prenos podatkov iz enega računalnika na drugega preko wifi.
Sem mislil z usb ključkom(64giga) naredit pa ga ne najdem...pa bi rad nekaj giga prenesel na prenosnega.

Hvala v naprej

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.847
677
113
Kaj pa navadno sheranje folderjev? Lahko se pa tudi remotaš na drug računalnik in pri tem označiš da boš sheral lokalni disk, nato pa samo skopiraš.

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Mogoče bo malo smešno slišat ampak ne vem kako se to naredi. Za prenos s pcja na gsm uporabim kies air pa zanima s čem lahko iz pc na pc.
Če si pa toliko prijazen in imaš malo časa bi pa prosil za razlago kako dam lahko folderje v skupno rabo.

I

Izbrisan uporabnik 3287

montiraj si program (npr.: network magic pro) na vsak comp. določiš/nastaviš: wifi omrežje, gesla, poti/datoteke za gledat/odpirat/prenašat in to je to. na tem programu imaš še kar nekaj možnosti. lp

I

Izbrisan uporabnik 3287

še to: je zelo simpl za uporabljati in se ne sesuva (enkrat nastaviš in to je to)

DejanB

Pripravnik
19. apr 2013
54
0
6
Maribor
Malo premalo si opisal predvsem o tem kako (ali) so računalniki, med katerimi bi vršil prenos, medsebojno povezani. Ker se bo prenos vršil brezžično (WiFi) me zanima kaj bo dostopka točka za ta WiFi oziroma, če uporabljaš router kot dostopno točko. V tem primeru oba računalnika v isto skupino pa nastavitev skupne rabe določenih map in so mape vidne v računalnikih znotraj te skupine.