Pomoč, ne znam sestavit šotora !

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Nagradno vprašanje:

Kak levec moraš bit, da ne znaš sestavit enga navadnga igluja?

Kaj avtor teme doma zna zamenjat žarnico?

x2 :D

Rad bi bil muha, da bi vidu, kako bi tak model preživel 2 dni v divjini.... že v urejenem kampu se mi zdi, da bodo problemi
grin1.gif

No ja... v bistvu pa neumnih vprašanj ni. Bolš, da tukej vpraša, kokr da bi se sred kampa lomu
smile-1.gif

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.281
191
63
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Bolš, da tukej vpraša, kokr da bi se sred kampa lomu
smile-1.gif

To pa drži. Dogodivščina iz letošnjega dopusta: Prideva v kamp, čisto blizu recepcije tip postavlja šotor. Se razgledava (peš) po kampu, narediva check in, postaviva šotor. Tip še vedno postavlja šotor. Greva na plažo se vržt v vodo, čez cca. 20 min prideva nazaj, tip še vedno postavlja šotor. Se preoblečeva in odpeljeva v 8km oddaljeni kraj do prve mesnice nabavit meso za roštilj in hladen pir. Nabaviva, prideva nazaj. Ja, tip še vedno postavlja šotor.
hysterical-1.gif

No, ko sem jaz dal meso v "paco", je pa že počasi zaključeval. Ne bi nikoli verjel, če ne bi videl na lastne oči.

Matjaz1974

Fizikalc
10. okt 2007
1.734
33
48
50
Nekje po sloveniji
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Slick pravi:
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Bolš, da tukej vpraša, kokr da bi se sred kampa lomu
smile-1.gif

To pa drži. Dogodivščina iz letošnjega dopusta: Prideva v kamp, čisto blizu recepcije tip postavlja šotor. Se razgledava (peš) po kampu, narediva check in, postaviva šotor. Tip še vedno postavlja šotor. Greva na plažo se vržt v vodo, čez cca. 20 min prideva nazaj, tip še vedno postavlja šotor. Se preoblečeva in odpeljeva v 8km oddaljeni kraj do prve mesnice nabavit meso za roštilj in hladen pir. Nabaviva, prideva nazaj. Ja, tip še vedno postavlja šotor.
hysterical-1.gif

No, ko sem jaz dal meso v "paco", je pa že počasi zaključeval. Ne bi nikoli verjel, če ne bi videl na lastne oči.

Hehehe, tudi sam sem že bil priča podobnemu. Najprej sem mislil, da gre za skrito kamero :)

No, vprašal sem ga, če potrebuje pomoč in seveda je rekel ne. Njegovo žensko sva povabila na kafe, ki se je razvlekel do večerje, potem pa smo mu s smupnimi močmi postavili šotor.
Sej če bi šlo recimo za družinski šotor, bi še razumel, ampak ker je šlo za isti tip iglujčka, kot v prvem postu, pa res nisem mogel verjet, hehehehe

wasiriki

Pripravnik
8. okt 2007
131
0
16
Zdaj mam pa drug problem: Šotor ne morem zložit v to majhno torbico, kjer je bil na začetku. Že sama plahta je za 2 volumna torbice.
bonk.gif

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.281
191
63
Stari moj, brez zamere, ampak..... pejt v apartma.
Ker če boš tako kompliciral okrog vsake malenkosti, od dopusta v šotoru ne boš imel nič.
Ne, da ga ne moreš zložit - MORAŠ ga zložit. Če je bil prej v tisti torbici, mora tudi zdaj iti. Drugače ti pa ostane samo še izposoja tovorne prikolice ali pa kar kombija.
bonk.gif

vizzzi

Pripravnik
10. okt 2007
370
0
16
Ti nisi za kampirat! Pejt rajši v apartma.
bonk.gif

Kako boš pa plinsko bombico prižgal, pa blazino napihnu, pa še sto ostalih stvari, ki jih je treba 'znati' na kampiranju. Res, najami si
apartma, pa boš vsaj brezskrbno užival na morju.
cheer.gif

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.523
1.109
113
O hudiča, kakšna znanost...
grin1.gif

Tako kot drugi, tudi jest upam, da imaš plan B...
wink-1.gif

Kako zložiti? Meni se še po dveh letih na šotoru poznajo črte, kako je zložen... Je pa res, da ga vsakič isto zložim... V glavnem, notranji del zlagaj po polovicah, dokler ne prideš do velikosti torbe, glej da bodo tla obrnjena navzven, da je zgornji del splanice obrnjen navznoter. Zunanji del ravno tako zloži po polovicah. Nato daj na kup od spodaj navzgor: notranji del, zunanji del, klini in zložene palice... Nato pa močno zvij in zveži s kako vrvjo (verjetno si jo tudi dobil...