pomoc-nakup hise

medvedka03

Zelenc'
16. mar 2013
8
0
1
ZDRAVO
Nic ni narobe ne z hiso,niti delitve .Problem je da jaz ne dobim kredita.
Lastnik prodaja hiso ,ker gradi drugje in potrebuje denar.Jaz sem lepo napisala,da bi placevala najemnino novemu lastniku.
Novi lastnik si obdrzi 10 tisoc € za najemnino,ki sem jih jaz vlozila,tudi za visino se bova dogovorila
MIslim ,da bi imel novi lastnik ,ze kar nekaj mesecev najemnine placane z 10 tisoc €
Razliko 70 tisoc pa da lastniku.

hvala

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.797
273
83
Največja slovenska vas
Ko se sprehajam po LJ vidim v dosti izložbah zlatarn napise "ugodni krediti" ipd. stvari.... pa greš v več takih zlatarn, pa dobiš več denarja, pa odkupiš sama hišo, obdržiš 10k€ in je zmaga, hiša je tvoja, najemnino pa plačuješ zlatarni.

alpek

Pripravnik
15. avg 2007
914
3
18
In kaj te čustveno tako veže, da moraš biti ravno v tisti hiši, ki še tvoja ni?

tony

Guru
23. jul 2007
9.676
1.487
113
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Ko se sprehajam po LJ vidim v dosti izložbah zlatarn napise "ugodni krediti" ipd. stvari.... pa greš v več takih zlatarn, pa dobiš več denarja, pa odkupiš sama hišo, obdržiš 10k€ in je zmaga, hiša je tvoja, najemnino pa plačuješ zlatarni.

Ne ga srat, no!!!!!!!!!!!

Kreditno nesposobnim dajejo posojila oderuške firme z norimi obrestmi, ki jih povprečen človek ne bo nikoli odplačal!
uf-1.gif

tony

Guru
23. jul 2007
9.676
1.487
113
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Ali nimamo v drzavi organov,ki bi sankcionirali oderustvo? Kakor je meni znano je to prepovedano.

Eno je teorija, drugo pa naša realnost
crazy1.gif

tony

Guru
23. jul 2007
9.676
1.487
113
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Hvala za nasvet,pa ravno sem is mislil sposoditi par k?
wink-1.gif

Bože nedaj. Povem drugače: raje nehaj jest, resno. Ali pa peš hodi na šiht, če ga še imaš.

Skratka, pokliči na Tržno inšpekcijo in jih prosi za 5 minut časa, pa boš slišal takšne grozote, da te prime srat. Aja, povedali ti bodo tudi, da za *vsako* sklenjeno pogodbo ki jim jo kdo prinese pokazat, sicer napišejo nategatorju 1200 EUR kazni in da je to vse, kar lahko država naredi.
uf-1.gif

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Citat:
Uporabnik alpek pravi:

Verjamem, da zna biti stiska ampak isto se jaz sprasujem odkar tole berem. Zakaj taka panika in na drugi strani skrivnostnost (ni oglasa).

Kakor pise avtorica teme placuje kar precejsno najemnino. Za ta denar, v tem koncu, bi mogla dobiti marsikaj. Jaz bi ji svetoval, da naj pogleda malo naokoli.

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Verjetno zaradi 10 k eur, ki jih je vložila v hišo oz. najemniški del hiše...Kaka okna, vrata, ometi itd...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.774
6.761
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik slvn pravi:
Citat:
Uporabnik alpek pravi:

Verjamem, da zna biti stiska ampak isto se jaz sprasujem odkar tole berem. Zakaj taka panika in na drugi strani skrivnostnost (ni oglasa).

Kakor pise avtorica teme placuje kar precejsno najemnino. Za ta denar, v tem koncu, bi mogla dobiti marsikaj. Jaz bi ji svetoval, da naj pogleda malo naokoli.
Se strinjam, v dobrih desetih letih imaš hišo plačano z najemnino.
Preveč lepo da bi bilo vse res in da ga ni tajkuna ki bi investiral v to.

medvedka03

Zelenc'
16. mar 2013
8
0
1
Ja res je ,čustveno sem vezana na hišo in bi rada bila v njej vsaj dokler je mama živa.
Vseh stvari vam ne mislim objašnevat po forumu.Če bi bil ,kakšen resen kupec bi poklical
na telefon ali poslal mail,tako pa znate samo kritizirati in pljuvati čez vse.
Ne vem pa zakaj bi bilo kaj narobe.
Lastnik ima kupca ,tako da se bom morala odseliti v kolikor si ga sama ne poiščem,
ker ta želi imeti hišo prazno,da se lahko vseli.
ce je kdo resen kupec,naj pise na mail in dobi več informacij

lep pozdrav mojspel@gmail.com

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.178
7.029
113
Pa kako lahko resno govoris o resnem kupcu ce ta morebitni kupec sploh ne ve kaj naj bi kupil

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.797
273
83
Največja slovenska vas
Nihče ne kritizira in ne pljuva, zgolj debata se je razvila, glede na to, da je post objavljen v forumu "Čvek". Seveda ti želimo vsi le najbolše, ampak na žalost pač niso časi, da bi se kr za šalo malo kupovalo hiše....

mimmy

Pripravnik
6. avg 2007
520
2
16
z glavo med oblaki
Manjka vsaj osnovna informacija, kje se hiša nahaja, v kakšnem stanju je, kako je velika, je zraven vrt ipd. Pa kakšna slikca tudi ne bi škodila.
Vsak lahko napiše, da ima en posel, za ostalo pa pokliči. Potem pa se čudi, če ni nobenega odziva.
Danes je toliko nategancij, da folk ne verjame več čisto nič.

alpek

Pripravnik
15. avg 2007
914
3
18
In zakaj je to čudno, če si kupec želi prazne hiše?
Namesto, da rešuješ po forumih čustvene zaplete svoje mame, raje usmeri svojo energijo v to, da boš imela, ko bo nastopil čas, da greš ven, novo streho pod glavo. Ne pa da obtožuješ folk kako je neumen in neprijazen, ker ne želi kupiti hiše s tabo in mamo vred.