Pomoč komercialnim radijskim postajam

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Lahko dajo zakonsko predpisane 90% slovenske glasbe, ampak kvalitetnejše glasbe ne bomo poslušali, saj se bodo našli "pevci", ki bodo naredili slovenske priredbe komadov tipa glasbe, ki sem ga prilepil spodaj

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Da bi vsaj dal Bad romance - ta je vsaj poslušljiv in ne toliko zlajnan, kot alexa.
crazy1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Prvič zdajle slišim tale zloglasen komad Alejandro.

Da mi je ta podvig uspel, pa se moram najprej zahvalit vsem sodelavcem (ki imajo okus za musko), lastnemu prevozu ter prazni denarnici (redko po lokalih).
grin1.gif

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
aplauz.gif

To, da prvič slišiš aleksandrota, je v današnjih časih gromozanski uspeh, za kar ti vse priznanje in spoštovanje!
tongue-1.gif

Fly

Guru
21. jul 2007
2.678
540
113
Samo res je tako, se še spomnim že kar nekaj let nazaj ko sem bil še mulc v srednji šoli, takrat nas je veliko spremljalo videospotnice (vsaj mislim da je bil tak naslov?), ki so bile na sporedu skoraj vsak dan. Tudi glasovalo se je non stop in po mojem mnenju je v tistem obdobju nastalo veliko hudih slovenskih komadov. Tudi kvaliteta videospotov je se je močno izboljšala.
Pač glasbeniki so imeli nek cilj zakaj sploh snemati videospote, delati kvalitetno glasbo, in to zato da so se čim bolj promovirali, saj če jim je komad dobro ratal so bili vsak dan na lestvici in to po več tednov.

Tako da bi bilo potrebno uvesti spet kakšno tako oddajo. Madona toliko je enih slovenskih tv programov pa ne znajo spacati ene simpl polurne oddaje na dan. Material jim bi kar letel v naročje, če bi se kdo spet tega podstopil.

Če sedaj pomislim kaj se dogaja na naši sceni, mi trenutno niti en izvajalec ne pade na pamet

Drugače pa nekaj kar se jih spomnim iz tistega obdobja....

bolfenk

Pripravnik
12. okt 2009
119
0
16
Ej madafaka hvala ti
zmaga.gif

saj včas sem to že znal samo jaz ki sem na tem forumu samo na vsake svete cajte sem sčasom že pozabil
grin1.gif

Sicer pa še nekaj predlogov:

pomoje premalo priznan slo bend

glasbenik ki se niti sam ni hotel nikol siliti v ospredje

ena najboljših slovenskih pevk

in pa seveda bele vrane
smile-1.gif

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
madona, toliko dobrih komadov ... s takšnim crowdsourcingom bi lahko še spletni Alt-e-radio zalaufal
smile-1.gif

vizzzi

Pripravnik
10. okt 2007
370
0
16
Panda: TOK TOK

Panda-Daleč stran (od ponorelega sveta) v živo:

Zlatan Čordiæ (Zlatko) - Ena na ena:

cheer.gif

Chimay

Fizikalc
22. jul 2007
1.520
15
38
37
Dolenjska
KSZ

ne vem, če sem že slišal po radiu tale komad:

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/3Jhi8XjnPeY?fs=1&hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/3Jhi8XjnPeY?fs=1&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.451
7.148
113
pri taščici
Veseljak že več kot 10 let vrti samo slo muzko (tudi če jo slo izvajalec poje v tujem jeziku, je ne rola) pa še kar rine.....
Sem prepričan da bi tudi kak podoben radijo lepo uspeval.(ki bi vrtel tudi glasbo iz zgoraj prilepljenih linkov yutuba).
Jaz bi jih kar pogosto poslušal....

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
894
28
28
Bumerang...

Jani Kovačič...

Miladojka...

Videosex

Kvalitetne slovenske muzike imamo neomejeno. Samo folk ima večinoma slab okus, radijske postaje se pa temu žal prilagajajo
tongue-1.gif

Sicer pa v Jugoslaviji od 70-90ih je bilo enormno število fenomenalnih bendov
zmaga.gif

S57BMU

Pripravnik
7. sep 2007
643
10
18
Jz bi pa vprašal glede enga komada ki je sicer v stilu 6pack čekur-ja sam mislim da ni on,poje pa bejba nekaj v stilu "Sem se upedenala,bom z rito migala.." ,ful dobr,sem pa slišal na radio SI

Hvala za odgovore&lp.