Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Tale moj je DSN 1430, stara jajca torej...
ok kul, hvala, sprobam ta vikend
Po tednih jebarije, sem obupal, očitno ne pomaga nič.
Ostaja teorijo, da je pač kriv pomivalni, ker nima primernega sistema za sušenje posode in potem kapljice ostanejo na posodi, se posušijo, sledi pa potem pušča "nekaj v vodi", verjetno kakšni minerali...ker točno tam, kjer ostanejo kapljice, potem nastane nek flekec. Najlepše se vidi na teflon posodi, črna podlaga pač. No, tudi na prozorni plastiki se lepo vidijo.
uporabljaš sol, lesk , detregnt ločenoal vse v enem? če rabš vse v enem, preašlataj na ločeno. Sol doziraj (naštimaj na trdoto) tolk kt mate trdo vodo, mogoče majčkn več...ti bo skurlo mal več soli, bo pa voda mehka. Drgač Gorenje ma v ponudbi magnetni nevtralizator vodnega kamna (soli)...mogoče ti pride to bolj prav kt sol
http://www.gorenje.si/izdelki/pripomocki-dodatki/dodatki/385320
lesk kupuj kakovosten (recmo v muellerju od npr. calgonita ker je nemški, avstrijski pri nas v šparu at co pa iz vzhodne EU...o kakovosti ne bi) in v majhnih dozah, da se ti ne pokvari (zgubi na kakovosti) (npr 250 ml, ne pa litrske pakunge). Glede doziranja boš pa vidu, potem ko ga boš not natankal. POčak da gre vsa ta star lesk ven, n eprej tankat novga, ker boš sam sitnsoti mel
peri na daljše in temperaturno nekoliko bolj bogate programe, ne na eco. to so taka jajca da glava peče
Me pa zanima še nekaj, v navodilih ni nič napisano, oz je zelo skopo; namreč Half Load funkcija. Kako bi naj to delovalo, kako bi se naj uporabljalo, kdaj se to uporabi, kakšen bi naj bil prihranek, se splača sploh? Ker v navodilih vse kar piše, da se s tem prihrani "vodo in energijo", brez nobenih ostalih navodil.