Stari pomivalni stroj Candy je spustil dušo. Kupuje se novi popolnoma vgradni pomivalni stroj. Katerega priporočate, do 800€?
smeg
Tole z jajci... auč. Zdej me pa res zanimajo prednosti te znamke (če se ti da malo opisat).
isti model imamo ze 1 leto. odlicen stroj! (prej smo imeli whirlpool 14 let)Midva imava BOSCH SMV68MX04E in za enkrat BP.
Na vrhu imas predal za pribor (ni tiste kosarice - to je lahko prednost ali slabost, odvisno pristas cesa si). Vrhnja kosara nastavljiva v 3eh nivojih + velik teh "vilic" lahko zlozis da imas prostor za kaksno vecjo posodo.
Takrat ko sva kupovala nama je tega extra priporocala poleg Miele; ampak Miele ce hoces dobrega je 1000€+, cena Boscha je pa cca 750€
Kaj pa tole? klik Ali je zanesljiva roba? Gledam, ker je tih in niti ni pretirano potraten pri porabi elektrike.
Kako se kaj Gorenje pomivalci obnesejo?
Kolikor gledam imajo le ti 5 let garancije.
Kako se kaj Gorenje pomivalci obnesejo?
Kolikor gledam imajo le ti 5 let garancije.
Meni se je rebrandan smeg made in italy obnesel. Sedaj bi šel samo še na original Smeg. Zdaj se mi zdi da pri kopijah so vedno neki kompromisi. Pri Asku imaš vse glave za vodo špricat iz inoxa, pri gorenju+ pa iz plastike, verjetno je tudi kakšna druga stvar malo slabša. Nekje je treba znižati ceno proizvodnje aparata, da imaš lahko nižjo ceno verjetno?