Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Saj kako pa naj kaj štima na BleduKraj ni primeren za masovni turizem in to je to.
Pa pejte tačas za vikende vi domačini kam drugam....v Šobec naprimer
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Saj kako pa naj kaj štima na BleduKraj ni primeren za masovni turizem in to je to.
Citat:
Uporabnik ozze pravi:
Zadnja dva tedna grem vsako popoldan na jezero - običajno v Avstrijo.
Prejšen teden sva šla z ženo še na Bled, hotel parkirat, pa je bil parking zaseden s stojnicami, tako da sem šel zadaj, tam kjer je regatni center. Ampak plaža polna čikov, prov nemarno.
Sedaj hodim v Avstrijo (Worthersee ali Keutschaser see kakor kdaj) Parking zastonj, popoldanska karta 2 -4 € po 15ti uri. Plaža - zelena. Na plaži vedno veliko prostora + veliki pomoli. Trava, urejena čista - brez čikov. Obstaja tudi dovolj sence.
Popoldanska karta na Bledu če se prov spomnim 6€/osebo + parking 2 €/uro. + gužva na plaži brisča pri brisači.
Ne bo nobene razlike, ker se domačini (z izjemo na mlinem) ne valjajo okoli jezera in ne delajo sekreta z BledaCitat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Pa pejte tačas za vikende vi domačini kam drugam....v Šobec naprimerDa se mal porazdeli.....a morte bit lih 24/7/365 na Bledu?
Citat:
Uporabnik vogel pravi:
Tudi mene zanima katera kopališča na omenjenih jezerih. Oz vsaj lokacija?
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Tisti, ki bi se rad kopal zastonj in na samem, naj gre na Savo Bohinjko, na prod. Voda je sicer bolj mrzla, gužve pa čikov pa na plaži ne bo.
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Ne bo nobene razlike, ker se domačini (z izjemo na mlinem) ne valjajo okoli jezera in ne delajo sekreta z BledaCitat:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Pa pejte tačas za vikende vi domačini kam drugam....v Šobec naprimerDa se mal porazdeli.....a morte bit lih 24/7/365 na Bledu?
Eh, počasi se navadišCitat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Vse res, sam metaliteta je pa zagovedena. Odnos pa retardiran,
Samo če to pogledaš z druge strani... Recimo grad zmore neko kapaciteto turistov. Če jo pokrijejo pri tej ceni, kje je potem problem? Dokler bo dovolj povpraševanja se cena ne bo spustila. Še dvignila se bo.Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
A grad in ceno sem že omenil.
Citat:
Gostinska postrežba okol jezera je tud na "primernem" nivoju
Sami študenti za minimalno urno postavko.......po možnosti MAX 2 za cel lokal z vrtom zunaj
Me je že parx mel da bi ustal pa šel brez plačila ker sem čakal 10min da bi sploh plačal
Mene na Bledu in v Bohinju drugač k službeno ne boš videl, tko da jest ti ziher ne svinjam. Da ste ubogi na umu v vaši dolini mi je že en čas jasno.Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Tisti iz hotelov se v 95% ne veljajo po travi okoli jezera, če smo že pri temHostlarji ter enodnevni obiskovalci(slovenčki, ki za sabo pustite sekret od vrečk, na pol požrtih sendvičev in piksen pira)
In ja, tujci pridejo ravno zaradi kremšnit, pleten, otoka, gradu, ter lepega okolja. Slovenčki pa zato, da pizdakate in svinjate
Kdo pravi, da jih nimajoCitat:
Zanimiv, da jodlarji nimajo nobenih težav.