Iz sosednje vasi? Preklet škrtuh, samo smetit boš šel na BledCitat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Danes pa se jaz pridem pomagat pri okupaciji tega obmocja in sicer bom kot domaci turist (evil laugh) deloval iz srednje vasi. Ce bo kdo v tistih koncih gremo lahk kej spit.
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Danes pa se jaz pridem pomagat pri okupaciji tega obmocja in sicer bom kot domaci turist (evil laugh) deloval iz srednje vasi. Ce bo kdo v tistih koncih gremo lahk kej spit.
Potem pa sva sla isto turo, tudi jaz nisem hotel iz ribnega proti centru ampak sem sel direkt za Mline, Zako, ŽP, Vintgar. Potem pa sem hotel proti Jesenicam , pa je zacel dez spikat pa sva bezala na Bled, Lesce, Radovljica, Brezje, Kranj...kar je bila manjsa napaka.Doma je rit lepo bolela, mojo se stegna zgoraj.Citat:
Uporabnik Hondi pravi:
jaz sem šel dva dni nazaj čez Lancovo za Savo, s specialko po makadamu - folku nasproti (tujci) z gorci nič jasno
pa čez Ribno, Selo in pri Mlinu ven
sem upošteval alter nasvete, da pajkičarji ne sodimo na cesto ker nič ne plačujemo za uporabo
slika pa na mestu, haha Hanzi
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
.Doma je rit lepo bolela, mojo se stegna zgoraj.
Kaj ima prehrana z mojo izbiro dopustniske destinacije?Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Aha tolk o zdravi prehrani
Citat:
Sem mislil da greš v Emo na pizzo
Sem sel na pir pa eno sva z mojo na pol dala... nisem bil neki lacen tko da sem je pojedu pol od pol. Pa meni se res bi zdela nekaj posebno dobra, pac velke pice imajo to je pa to. Mi je blo pa fajn k je uzad narodnozabavna muska spilalaCitat:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Sem sel na pir pa eno sva z mojo na pol dala... nisem bil neki lacen tko da sem je pojedu pol od pol. Pa meni se res bi zdela nekaj posebno dobra, pac velke pice imajo to je pa to. Mi je blo pa fajn k je uzad narodnozabavna muska spilalaCitat:
Tko da v naslednjih dneh grem se na kak pir tja pice pa ne bom vec pomoje
Takole sva sla. Ce ne bi dez grozil pa ura bila ze veliko midva pa se zeljo domov priti tisti dan, bi jo ucvrla proti jesenicam, Vrbi, tistemu jezeru tam ob Vrbi....potem pa naprej, ampak....Citat:
Uporabnik ngc2392 pravi:
@hanzi, a si šel (šla) s kolesom čez savo (radovljica proti kropi in v lancovem desno čez most) ali normalno na glavni cesti lesce bled levo za mostom gor proti piberniku?
al je garmin mogoče kakšno novo cesto našel, hehe?