Pomagajmo jima

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Kdaj te je Karitas okol prenesel? Prosim z dokazili!

Mogoče sem se izrazila napačno z besedo "Okoli prinašati".
Marsikdo od nas nima zaupanja v te ustanove zaradi tega, ker gre dosti denarja za samo delovanje te organizacije (direktorji, področni direktorji,...itd.). Marsikdo raje preda pomoč iz rok v roke...
O čemer se tudi pogovarjamo v tem postu.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Karitas in to dokazano, da od vseh organizacij največ od sebe, večina jih dela prostovoljno!

Vsak gre prostovoljno k koritu.
evil.gif

Staupimo_fkuper

Zelenc'
4. jul 2014
9
0
1
Prosim vse dobre ljudi kateri so vsaj malo zmožni pomagati dvema osebama glede hrane ker sta že več dni brez vsake hrane in bi res nujno rabila hrano ker ima ena oseba sladkorno bolezen in ne more biti brez vsake hrane. Oba dva živita na mesec le z 260 EUR prihodka s čimer si morata pokriti stroške položnic tako da jima za hrano ne ostane čisto nič. Oba si tudi zelo aktivno iščeta službi ampak glede na njun profil in izobrazbo ne moreta dobiti nobene službe. Ker nihče ne ve če ne bo že jutri potreboval tako pomoč kot jo potrebujeta onadva sedaj. Zato še enkrat lepo prosim vse prijazne ljudi katere so vsaj malo zmožni jima pomagati. Bilo v kakršni koli obliki.Za vse informacije me prosim kontaktirajte na moj emal:kovac.andreja1974@gmail.com

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Karitas in to dokazano, da od vseh organizacij največ od sebe, večina jih dela prostovoljno!

Moja soseda dela tam in ima do strehe nafilano garažo. (enkrat bom poslikal, ko bodo imeli odprto).

Od cunj do raznih sokov in hrane... itd. Pa me ne bo noben farbal, da samo skladiščijo.

Tolk o tem
rolleyes-1.gif