Polo majice

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
Potem pa pojdi v Spar in si kupi Pascarel polo majice in se ne boj, da bodo æapci hodili enako oblečeni kot ti. WTF, a nosiš FP majico, ker hočeš biti šminker ali zato, ker gre za kakovostno majico? V čem si že drugačen od šminkerskega čefurčka? Aja, on je svojo FP majico kupil v Arizoni
evil.gif

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Sam imam od FP jakno,majice,superge, pulover....in moram rečt da so zadeve kvalitetne, model mi sede v nulo, lepo telirano, zadnji nakup je bil več kot leto nazaj....zadeva je že pri nas dosti skomercializirana, tudi meni to ni več všeč, čapci če kupijo original kupijo tisto majčko, kakšne superge potem se pa počasi konča...sem jih bolj malo videl v jaknah,puloverjih ipd...

Nazadnje urejeno:

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Saj to je bistvo, če ti je zadeva ql in udobna, te boli đoka če brazilci nosijo Perrya Kladuša Edition...... za qrčenje pa je fejk tudi dober.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
Citat:
Uporabnik feler pravi:
Sam imam od FP jakno,majice,superge, pulover....in moram rečt da so zadeve kvalitetne, model mi sede v nulo, lepo telirano, zadnji nakup je bil več kot leto nazaj....zadeva je že pri nas dosti skomercializirana, tudi meni to ni več všeč, čapci če kupijo original kupijo tisto majčko, kakšne superge potem se pa počasi konča...sem jih bolj malo videl v jaknah,puloverjih ipd...

jaz tudi nosim kar nekaj stvari, sploh superg mam kr nekaj parov
d055.gif

off: ve kdo kje naj dobim eno hawaii srajco/majco ? grem spet fatboya pogledat malo, pa mi tista izpred 2 let malo preveč hodi
grin1.gif

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.459
346
83
34
Majica je prišla dopoldne, vendar ni ok. Naročil sem M slim fit, katero sm prej probov v FP trgovini v Cityparku. Majica je zelo kratka, na koncu rokavov stisnjena, ovratnik se mi zdi prevelik, knofi niso v črni barvi (sicer na vsakem piše Fred Perry). Druge stvari zgledajo ok. Čudno, tip je prodal že kar nekaj majic in sami pozitivni feedbacki.
confused-1.gif

Silvio

Pripravnik
11. okt 2007
689
1
16
Daj jo v male oglase polek krznenega plašča, odslužene mize in ostalega, kar drugi vržemo stran
grin1.gif

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.459
346
83
34
Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
Izgleda da dobi kje poceni neoriginale ki so dobra kopija in jih prodaja kot "original"...

Sej glih to..bi ga prijavil na paypal pa se bojim, da ne bom mogu dokazat, ker gre za tako dobro kopijo. Kaj mi je storiti? Sicer pošljem mu lahko še vedno nazaj, samo sem ob 2 poštnini. Vseeno bi raje prijavil, ker gre za nategancijo.

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Mah bolje da pustiš, razen če se ti gre za 30€, če ti je premajhna pošlji nazaj in zahtevaj naj ti poravna vsaj eno poštnino.

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.459
346
83
34
Na uradni strani najdem samo black-white-red, ne pa black-red white kot je moja..našitek ima "slim fit", na etiketi pa je "style: M1200", kar pomeni, da gre za regular fit, barva je 756 (katere tudi ne najdem). Mislim, da bo to dovolj za prijavo in full refund. Kaj menite?

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Lahko je pa tudi stara kolekcija npr. od lani in je kupil veliko kosov in zato cenejše cene-> na strani tega ne boš našel ker prodajajo in reklamirajo samo novo kolekcijo.

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.459
346
83
34
Dvomim, da s kolekcijo spremenijo tudi mere, pa tudi google je ne najde. Ta mi namreč komaj prekrije trebuh, pa se nisem menda tako zredil.
grin1.gif